18.09.2019, 07:18
Obuolių blynai su traškia plutele
Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite juos trupinių mase žemyn. Iškepusius blynus pagardinkite medumi ir norima uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
18.09.2019, 07:03
Avižiniai pyragėliai su braškėmis
Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pagrindo mišiniu. Iškeptą pyragą supjaustykite gabaliukais ir patiekite
Skaityk toliau
18.09.2019, 06:56
Klasikinis tiramisu receptas
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.
Skaityk toliau
|