Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2023 » Kovo » 23

«Tai patys skaniausi pyragaičiai, kokius esu valgęs - nuo šiol visada juos gaminsiu taip»: bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Dabar bulvių pyragėlius gaminu tik pagal šį receptą - skanius, kvapnius, su švelniu įdaru. Juos lengva pagaminti iš pačių paprasčiausių produktų. Man tai pats geriausias receptas. Dalijuosi juo su jumis.

Skanėstas!

Kaip pasigaminti:

Į didelį dubenį supilkite pieną ir vandenį. Sudėkite sausas mieles, granuliuotą cukrų, druską, kiaušinį, augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Vienu metu supilkite visus miltus ir išmaišykite iki tešlos. Palikite po maistine plėvele vienai valandai.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Nulupkite bulves ir supjaustykite jas vidutinio dydžio gabalėliais. Sudėkite jas į keptuvę, užpilkite vandeniu (kad apsemtų bulves). Pagardinkite druska, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu, kol suminkštės.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Perkelkite į dubenį, pabarstykite prieskoniais (aš turiu paprikos, kalendros ir juodųjų pipirų) ir sutrinkite smulkintuvu.

pyragėliai, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, gaminimas, receptas

Pakilusią tešlą supjaustykite į 17 dalių ir iškočiokite rutuliukus. Padėkite po maišeliu, kol tešla pakils.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Iš tešlos rutuliukų suformuokite plokštainį ir paskirstykite įdarą.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Užspauskite kraštus, kad susidarytų paplotėliai, ir šiek tiek paspauskite.

pyragėliai, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, gaminimas, receptas

Kepkite paplotėlius saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Bulvių pyragėliai (mano geriausias receptas)

Geros dienos!

Ingredientai:

  • Šiltas pienas - 200 mililitrų
  • Šiltas vanduo - 200 ml
  • Sausos mielės - 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus - 1 valgomasis šaukštas
  • Druska - 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis - 1 kiaušinis
  • Augalinis aliejus - 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai - 600 g
  • Vidutinės bulvės - 6 vnt.
  • Druska - 1 valgomasis šaukštas
  • Paprikos, kalendros, juodųjų pipirų - pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejaus - kepimui.

Ar jums patiko šis receptas? Praneškite apie tai komentaruose. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
13.11.2024 laikas 20:40 Receptai Skanus morkų pyragas: lengvas receptas pradedantiesiems
Morkų pyragas yra ne tik skanus, bet ir maistingas pasirinkimas, puikiai tinkantis tiek šventėms, tiek kasdieniam desertui. Šis pyragas, derinantis saldžias morkas ir citrusinius apelsinus, sužavės net išrankiausius skonius. Šiame...

Skaityti daugiau

13.11.2024 laikas 20:29 Receptai Citrininiai sausainiai: skanūs ir gaivūs kepiniai

Citrinos — tai ne tik gaivinantis vaisius, bet ir svarbi Italijos kulinarinės kultūros dalis. Citrininiai sausainiai, šių citrusinių vaisių įkvėpti, tapo mėgstamu skanėstu visame pasaulyje. Šie sausainiai yra puikus pasir...

Skaityti daugiau

07.11.2024 laikas 09:42 Onkologinė Mityba 11.10. Geriausi Liaudiški Maisto Papildai. Paprastasis Varputis - Universalus Gydytojas

Varputis – tai unikalus augalas, kurio gydomosios savybės žinomos nuo seniausių laikų. Nuo šaknų iki viršūnių, šis augalas gali padėti išspręsti daugybę sveikatos problemų: nuo kepenų cirozės ir akmenų inkstuose iki viršk...

Skaityti daugiau

21.11.2024 laikas 08:16 Varnalėšų lapai: nauda, vartojimas ir atsargumo priemonės
Varnalėšos yra gerai žinomos dėl savo šaknų gydomųjų savybių, tačiau daugelis žmonių nežino, kad ir varnalėšų lapai gali pasiūlyti daugybę naudos sveikatai. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kaip šie lapai gali prisidėti prie jūsų gerovės, jų teikiama...

Skaityti daugiau

21.11.2024 laikas 08:00 Žemas kraujospūdis (hipotenzija): priežastys, simptomai ir gydymas
Žemas kraujospūdis, arba hipotenzija, dažnai yra ignoruojama sveikatos problema, tačiau ji gali turėti rimtų pasekmių. Nors dauguma žmonių žino apie aukšto kraujospūdžio pavojus, apie žemą kraujospūdį žinoma gerokai mažiau. Šiame straipsnyje išnagrin...

Skaityti daugiau

21.11.2024 laikas 07:44 Kaip greitai užmigti po naktinio prabudimo: patarimai
Naktinis prabudimas gali būti nemalonus ir varginantis, ypač jei po to sunkiai užmigsite. Daugelis žmonių patiria šią problemą, tačiau yra efektyvių būdų, kaip greitai ir neskausmingai grįžti į miegą. Gydytojas Michfelis Bruce'as pristato paprastus, ...

Skaityti daugiau

20.11.2024 laikas 21:36 Neįsižeiskite ant vaikų: tylos reikšmė ir tėvų palaikymas
Šiuolaikiniame pasaulyje, kai vaikai dažnai užimti savo reikalais, tėvams gali kilti klausimų, kodėl jų vaikai nebekontaktuoja taip dažnai, kaip anksčiau. Tačiau tylos užkulisiuose gali slypėti ne abejingumas, o gili emocinė dinamika. Šiame straipsny...

Skaityti daugiau

20.11.2024 laikas 13:57 Česnako nauda ir žala širdies sveikatai: kokias savybes žinoti?
Širdies ir kraujagyslių ligos išlieka viena iš pagrindinių suaugusiųjų mirties priežasčių, ypač Jungtinėse Amerikos Valstijose. Rūpindamiesi savo širdies sveikata, galime pasiekti puikių rezultatų, pasitelkdami ne tik subalansuotą mitybą ir fizinį ak...

Skaityti daugiau