Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2023 » Vasario » 07

"Įdarą keičiu ir kepu kasdien - greitai ir labai, labai skanu": pyragėliai iš bulvių tešlos (net orkaitės nereikia)

Pyragėliai iš bulvių tešlos (net orkaitės nereikia)

Daugelis žmonių nevalgo tokios tešlos, ir veltui! Beveik kasdien gaminu skanius ir greitus pyragus iš bulvių tešlos, keisdama įdarą. Jokios orkaitės ir jokio papildomo rūpesčio.

Štai receptas.

Kaip gaminti:

Išvirkite bulves ir sudėkite jas į dubenį.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Išminkykite juos trintuvu. Supilkite šiltą bulvių sultinį ir išmaišykite.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Supilkite druską, cukrų ir kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Sudėkite mieles, miltus ir išmaišykite.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Supilkite augalinį aliejų ant tešlos ir išminkykite. Uždenkite maistine plėvele ir rankšluosčiu ir palikite vienai valandai.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Į švarų dubenį sudėkite maltą mėsą. Įdėkite tarkuoto svogūno, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Užpilkite verdančiu vandeniu ir išmaišykite.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Darbo paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą. Supjaustykite mažais gabalėliais ir suformuokite tortilijas. Paskirstykite įdarą.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Suvyniokite faršą į vidų, kad susidarytų paplotėliai, ir prispauskite.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

pyragėliai, bulvės, bulvių pyragėliai, bulvių patiekalai, receptas

Gero apetito!

Sudedamosios dalys:

Tešla

  • Nuluptos bulvės - 350 g
  • Bulvių sultinys - 200 ml
  • Druska - 1 šaukštelis.
  • Cukrus - 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis - 1 šaukštelis.
  • Mielės - 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai - 500 gr
  • Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Įdaras

  • Malta jautiena - 300 gr
  • Svogūnas - 1 vnt.
  • Druska, pipirai ir prieskoniai - pagal skonį
  • Verdantis vanduo - 50 ml

Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!

paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-09 laikas 10:53 Receptai Vištienos Kotletai su Morkomis ir Gysločių Sēklų Luobelēm: Lengvas, Baltymingas Patiekalas Šeimai
Šiandien, kai sveika mityba tampa prioritetu, ieškome patiekalų, kurie būtų ne tik skanūs, bet ir naudingi organizmui. Vištienos kotletai su morkomis ir gysločių sēklų luobelēm – idealus pasirinkimas kasdieniams pietums ar vakarie...

Skaityti daugiau

2025-11-05 laikas 09:03 Receptai Kopūstų rauginimas 2025 lapkritį: palankios dienos pagal Mėnulį

Lapkritį vėlyvieji kopūstai tampa saldūs ir sultingi – idealu raugimui. Svarbu žinoti palankias dienas pagal Mėnulio kalendorių 2025 m.: lapkričio 2–5, 8, 9, 11–13, 20–25 d. Geriausia raugti augančio Mėn...

Skaityti daugiau

2025-11-01 laikas 12:12 Receptai Žemaičių Blynai: Nauda, Kalorijos, Įsisavinimas ir Pilnavertis Receptas

Žemaičių blynai – sotus lietuviškas patiekalas iš bulvių tešlos su mėsos įdaru ir kreminiu padažu. Porcijoje ~500 kcal, gausu kalio, baltymų. Organizmas įsisavina 90% angliavandenių, 95% kalio. Gaminant prarandama 15-25% ...

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:58 Kas antras nepilnametis kalinys Italijoje yra užsienietis
Užsieniečiai sudaro apie 9 procentus Italijos gyventojų, tačiau jie sudaro 50 procentų nepilnamečių kalinių ir 32 procentus visų kalinių.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:53 Ukrainietė motina, Italijoje perpjovusi 9-mečio sūnaus gerklę, buvo ne kartą pranešta kaip pavojinga
9-metis berniukas, kurį anksčiau buvo užpuolusi motina, buvo rastas su perpjovta gerkle, nors tėvas buvo įspėjęs apie pavojų, tačiau į tai nebuvo atsižvelgta.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:42 Dvynių ryšys: mistinis telepatinis ryšys ir paslaptys
Ką reiškia turėti brolį ar sesę dvynį, suprasti beveik neįmanoma, nebent patys jais esate. Šiame straipsnyje aptariame dvynių gimstamumo padidėjimą pasaulyje ir Lietuvoje, ypatingą ryšį nuo gimdos, telepatinius atvejus su realiais pavyzdžiais, tokiai...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 18:09 Kodėl Negalima Mesti Šaldytų Koldūnų Į Verdantį Vandenį: Teisingas Virimo Būdas
Daugelis žmonių mano, kad šaldytus koldūnus būtina mesti būtent į verdantį vandenį, tačiau tai klaida, galinti sugadinti patiekalą. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kodėl taip daryti nereikėtų ir kaip teisingai išvirti koldūnus, kad jie būtų sultingi,...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 17:56 Kodėl protingi žmonės turi mažai draugų: moksliškos priežastys
Daugelis mano, kad kuo daugiau draugų, tuo geriau, tačiau protingi žmonės dažnai renkasi ribotą bendravimo ratą. Šiame straipsnyje aptariame moksliškai pagrįstas priežastis, kodėl intelektualai vertina kokybę, o ne kiekį socialiniuose ryšiuose. Sužin...

Skaityti daugiau