- 26.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1140 Peržiūrų
- Aptarti
Paprastai paruošiamos varškės spurgos sužavės kiekvieną, mėgstantį pasilepinti desertu.
Jums reikės:
- 1 kiaušinio
- 5 šaukštelių cukraus
- 250 g riebios varškės
- 5 šaukštų kvietinių miltų
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 1 šaukštelio malto cinamono
- Cukraus pudros
- Aliejaus.
Kaip gaminti?
- Varškę pertrinkite per metalinį sietą. Į dubenį išsijokite miltus su kepimo milteliais. Įmuškite kiaušinį, išplakite su cukrumi ir cinamonu.
- Minkykite tešlą, iš jos iškočiokite „dešrelę“, supjaustykite mažais gabalėliais ir suformuokite iš jų rutuliukus.
- Puode įkaitinkite aliejų iki 160–180 C laipsnių ir į jį panardinkite spurgas. Kai spurgytės paruduos, jas išimkite, ir padėkite ant popierinių rankšluosčių.
- Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su džemu, desertiniu padažu ar medumi.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau