Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Sausio » 22 » Patalpinti naujieną

Greitai Pagaminamas Biskvitinis Maskarponės Sūrio Tortas Su Vyšniomis

Greitai Pagaminamas Biskvitinis Maskarponės Sūrio Tortas Su Vyšniomis

Tai greitai pagaminamas, paprastas maskarponės sūrio tortas su romu bei vyšniomis. Biskvitą galima suvilgyti kava, brendžiu, vyšnių likeriu arba vaniliniu sirupu.

Ingredientų kiekiai yra nurodyti 24 centimetrų tortinei formai.

Ingredientai

Vienam biskvitui:

  • kiaušiniai: 2
  • cukrus: 40 gramų
  • miltai: 40 gramų
  • bulvių krakmolas: 15 gramų
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio.

Kreminiam sluoksniui:

  • maskarponės sūris: 600 gramų
  • grietinėlė: 250 mililitrų
  • cukraus pudra: 5-6 valgomųjų šaukštų
  • vyšnios: 300 gramų.

Sulaistymui ir papuošimui:

  • naminis vanilės ekstraktas, romas, brendis arba vyšnių sirupas praskiestas su virintu vandeniu: 50 mililitrų
  • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
  • migdolų plokštelės, pakepintos sausoje keptuvėje: 120 gramų 
  • avietės (jeigu norisi).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia biskvitui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltumo.

2. Plakdami supilame persijotus miltus sumaišytus su krakmolu.

3. Atskirai išplakame kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišome į masę.

4. Supilame į formą ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.

5. Iškeptą biskvitą atvėsiname.

6. Per tą laiką, kol mūsų biskvitas kepa, pasiruošiame kremą.

7. Išplakame grietinėlę (kol tik pradeda tirštėti) su cukraus pudra, paskui plakdami sudedame maskarponės sūrį. Kremas privalo gautis purios konsistencoijos.

8. Tada iš vyšnių išimame kauliukus.

9. Biskvitus galima perpjauti pusiau. Aš pati pjaunu įtempusi siūlą, bet galima perpjauti peiliu arba įtempta vielute (žinoma prieš tai ją privalu išdezinfekuoti), tuomet bus daugiau sluoksnių ir atrodys gražiau, aš naminiam valgymui per daug nesistengiau:)

10. Biskvitus sulaistome paruoštu sirupu. Vanilės ekstraktą su romu aš pati sumaišiau su šiltu vandeniu bei cukrumi.

11. Į tortinės dugną įdedame biskvitą, užtepame daugiau nei pusę kremo, pridedame vyšnų, dalį jų įspaudžiame į kremą.

12. Uždedame antrą sulaistytą biskvito sluoksnį ir aptepame likusiu kremu viršų ir šonus.

13. Dedame į šaldytuvą mažiausiai keletui valandų.

14. Prieš patiekdami tortą papuošiame su migdolų plokštelėmis, galima pagaminti įvairijas dekoracijas iš tirpinto šokolado. Aš pati tiesiog uždėjau aviečių. Skanaus!

Rekomendacija: Daugiau sūrio tortų receptų rasite: Sūrio tortai.

Recepto Autorius Neringos blogas

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 203
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
03.03.2021 laikas 17:40 Veganišku Įdaryta Saldžioji Bulvė Su Grikiais Ir Rudosiomis Pupelėmis
Šį kartą noriu Jums pristatytą veganišką patiekalą (patiks ne veganams ar vegetarams), kuris labai tinka tingiai dienai, kai norisi, kad orkaitėje didžiąją darbo dalį padarytu už Jus. Pastaruoju metu vienas iš mano pačių mėgstamiausių patiekalų tapo orkaitėje kepta saldžioji bulvė....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:40 Žaliavalgiškos Apelsinų Ir Kivi Salotos Su Razinomis Ir Medumi
Jei kas kada nors pasakė, kad žaliai valgyti būna neskanu, tai tikrai dar negamino tokių vaisių salotų. Tokios salotos yra ne tik labai skanios, bet tuo pačiu tai gali būti patys skaniausi pusryčiai, kuriuos kada valgysite. Pamėginkite nuostabiai dienos pradžiai....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:28 Skaniausias omletas su rūkyta šonine, sūriu ir svogūnų laiškais
Visai nedaug ingredientų, o šis omletas su šonine, sūriu bei svogūnų laiškais gaunasi pasakiškai skanus. Tikrai rekomenduoju išmėginti ir pasilepinti.

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:47 Nepakeičiamas magnis mūsų kūnui
Magnis dalyvauja daugybėje organizme vykstančių procesų - energijos gamyboje, gliukozės įsisavinime, nervų signalų perdavime, baltymų sintezėje, kaulinio audinio kūrime, kraujagyslių bei raumenų atsipalaidavimo ir įtempimo reguliavime. Jis daro raminamąjį poveikį, slopindamas nervų sistemos jaudrumą...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:26 Išgydykite padidėjusią prostatą, diabetą, gastritą ir ne tik! Gerkite šią gydomąją arbatą iš 1 komponento!
Neįtikėtina gydomoji priemonė! Moliūgas yra labai sveika daržovė, tačiau jo sėklos yra dar sveikesnės. Kaip vieno ingrediento arbata gydo padidėjusią prostatą, diabetą ir gastritą

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 20:27 Krzysztofas Jackowskis apie ateitį, geopolitiką ir karą Viduriniuose Rytuose

Kaip pirmadienį, 2021 m. kovo 1 d. pranešė „DW, NY Times“ ir visa kita svarbi žiniasklaida, atrodo, kad Iranas atsitraukia iš branduolinių derybų su Jungtinėmis Valstijomis: Teheranas atsisakė susitikti su JAV ir keliomis Europos šalimis dėl atnaujinto 2015 m. dėl branduolinio susitar...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:57 Skiepytis atsisakęs G.Akelaitis: „Aš - gydytojas, ne avinas“

Nors Lietuvoje nuo COVID-19 pirmiausiai buvo skiepijami medikai, tačiau „Vakaro žinios" jau rašė, kad, pavyzdžiui, Marijampolės ligoninės chirurgas-ortopedas Gediminas Akelaitis skiepytis nesutiko. Gal jau persigalvojo ir gavo dozę? Juk kai kurie žmonės net be eilės vakcinuotis veržias...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 11:00 Kur galima panaudoti bananų žievę?
Suvalgius bananą – neišmeskite jo. Pasirodo, jo žievę galima panaudoti įvairioms reikmėms.

Skaityti daugiau