Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2023 » Kovo » 26

Ką dėti į tešlą, kad blynai neplyštų: paprasti ingredientai

  • 26.03.2023
  • 0.0 Reitingas
  • 208 Peržiūrų
  • Aptarti

Ką dėti į tešlą, kad blynai neplyštų: paprasti ingredientai

Svarbiausia: kad kepant blynus jie neplyštų

Saldūs ir kvapnūs blyneliai - puikus pasirinkimas pusryčiams ar desertui. Tačiau svarbu užtikrinti, kad blynai apverdami nesuliptų, nesudegtų ir nesuplyštų.

Skanių blynų gaminimo receptu pasidalijo maisto tinklaraštininkė Julija instagrame.

Ką padaryti

Svarbu, kad kepant blynai nesuplyštų, tada paruoštą tešlą reikia palikti 30 minučių kambario temperatūroje arba 2 valandoms nusiųsti į šaldytuvą.

Per šį laiką miltuose esantis glitimas spės išbrinkti ir blyneliai kepdami nesuplyš.
Kaip pasigaminti skanius blynus

Blynams su varškės įdaru pasigaminti reikės šių ingredientų:

  • pieno - 500 ml;
  • miltų - 200 g;
  • kiaušinių - 2 vnt;
  • sviesto - 2 šaukštai;
  • cukraus - 2 šaukštai;
  • druskos - 0,25 šaukštelio.

Įdarui reikės saldžios varškės masės.

Paruošimas:

  1. Pirmiausia į dubenį persijokite miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite plaktuvu. Tada įmušame 2 kiaušinius, supilame trečdalį pieno ir gerai išmaišome plakikliu, kad neliktų gumuliukų.
  2. Į masę supilkite likusį pieną, visą laiką maišydami, ir sudėkite sviestą. Paruoštą tešlą reikia atidėti 30 minučių kambario temperatūroje.
  3. Blynus kepkite riebalais pateptoje keptuvėje, kol taps traškūs.
  4. Pabaigoje kiekvieną blyną reikia aptepti varškės mase ir patogiai suvynioti. Po to dar šiek tiek pakepinti svieste, kol taps traškūs.

paranormal.lt

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
07.06.2023 laikas 22:18 Receptai | Patiekalai Paprastas varškėčių receptas
Kepiau, labai visa šeima išgyrė. Puikiai gavosi! Tobuliausi pasaulyje varškėčiai. Kitaip net gaminti nebenoriu!

Skaityti daugiau

05.06.2023 laikas 11:12 Receptai | Patiekalai Sveikas datulių pyragas su pilno grūdo miltais, be pridėtinio cukraus
Itin gardus ir sveikas datulių pyragas be pridėtinio cukraus, paruoštas su pilno grūdo miltais. Datulės suteiks ne tik saldumo, bet ir karamelinio skonio. Tikrai vertas viso Jūsų dėmesio receptas. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

05.06.2023 laikas 11:06 Receptai | Patiekalai Bulviniai abriedukai (ežiukai) su kiaušiniu ir miltais

Toks bulvinių abriedukų su kiaušiniu ir miltais patiekalas lydi nuo pat mažos vaikystės. Mes juos vadindavome visada abriedukais, kitur jie dar yra vadinami ežiukais. Tikriausiai daugumai neblogai žinomas receptas, nors daug ku...

Skaityti daugiau

08.06.2023 laikas 22:15 Tiesos gynimas: Chloro dioksido tirpalas - svarbi priemonė kovojant su nauja "pandemija" ir vakcinų žala

Pasak Marien Barrientos (Marien Barrientos) ir Kerri Riveros (Kerri Rivera), chloro dioksido tirpalas (CDS) yra svarbi priemonė kovojant su naująja "pandemija" ir Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinų padaryta žala.

...

Skaityti daugiau

08.06.2023 laikas 21:50 "Tėvai visada klysta, bet jūs turite pasirinkimą"
Mūsų tėvai turėjo per daug energijos, kad mes turėtume laiko... Taip, jie negyveno teisingai. Mūsų nuomone...

Skaityti daugiau

08.06.2023 laikas 21:21 Receptas nuo karpų (patarimas)
Karpą ant pirštų turėjau kelerius metus. Ji išaugo didelė, skaudėjo ir trukdė. Išbandžiau visokias žinomas priemones: kiaulpienių, ugniažolių sultis, preparatus iš vaistinės. Niekas neveikė. Karpa styrojo kaip styrojusi ir tik didėjo. Mano kantrybė b...

Skaityti daugiau