Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2021 » Rugsėjo » 12

Kaip panaikinti avienos kvapą?

avienos kvapas, praktiniai patarimai
  • 12.09.2021
  • 0.0 Reitingas
  • 1411 Peržiūrų
  • Aptarti

Aš asmeniškai avienos kvapą naikinu dviem būdais. Ir abu juos pateiksiu Jums. Beje tai tikrai labai paprasta. Abu jie tikrai geri, bet paskutiniu metu labiau man pradėjo patikti pirmasis, kurį sužinojau iš draugų Anglijoje.

Ingredientai

Pirmas būdas:
  • avienos mėsa
  • svogūnai.
Antras būdas:
  • avienos mėsa
  • virintas šaltas vanduo
  • actas
  • lauro lapeliai
  • pipirai.

Recepto paruošimas

1. Pirmas būdas: Su aviena virti 2 perpus perpjautus svogūnus, o bebaigiant virti juos išimame.

2. Antras būdas: Pamirkome avieną virintame šaltame vandenyje, į kurį įpilame acto bei įdedame lauro lapelių ir pipirų. Taip pat galima dėti svogūno arba česnako. Štai ir viskas. Paprasta, bet veiksminga.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale.

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
27.02.2024 laikas 15:53 Receptai | Patiekalai Migdolinis pyragas su uogiene. Ar, žinai šį receptą?
Šiandien noriu parodyti Jums fantastišką migdolinį pyragą su trapia tešla ir aviečių uogiene. Vietoje aviečių uogienės tikriausiai galima naudoti ir kitą kiek rūgštesnę uogienę, bet tiesą pasakius, aš nesu eksperimentavusi ir mėgi...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 15:43 Receptai | Patiekalai Grūdėtos varškės blyneliai. Ar žinai šį receptą?
Tokius blynelius susigundžiau gaminti tik todėl, kad namie turėjau užsilikusios grūdėtosios varškės, kurios galiojimas betruko vos 2 paras. Išsirinkau ir išbandžiau šį receptą - likau labai skaniai nustebinta! Tikrai!...

Skaityti daugiau

25.02.2024 laikas 20:23 Receptai | Patiekalai Karamelinis obuolių pyragas. Ar žinai tokį receptą?

Šiam karameliniam pyragui reikėtų iš anksto išvirti kondensuotą pieną. Daugelyje receptų nurodoma naudoti Rududu, tačiau jis kepant pyragą nesikaramelizuoja taip gerai, kaip 2 valandas virtas paprastas kondensuotas pienas. Siek...

Skaityti daugiau

28.02.2024 laikas 13:51 Likimas, kurį lemia paskutinis jūsų gimimo metų skaitmuo
Mūsų protėviai tikėjo, kad siela pati pasirenka, kada įsikūnyti. O paskutinis jūsų gimimo metų skaitmuo yra ypač svarbus. Jį globoja viena iš penkių stichijų, kurios pagalba galima daug pasakyti apie žmogaus charakterį, gebėjimus ir net sužinoti jo a...

Skaityti daugiau

28.02.2024 laikas 08:55 Tai likimas: 7 ženklai, kad sutikote savo gyvenimo draugą
Laimingi ir darnūs santykiai nėra susiję su tuo, kad kažkam pasisekė. Tai kasdienės pastangos. Tai abipusė gatvė. Jei savo santykiuose su partneriu atrasite šiame straipsnyje nurodytus požymius, jūsų pora turi labai daug šansų gyventi ilgai ir laimin...

Skaityti daugiau

28.02.2024 laikas 08:25 Ehnatonas: paslaptingiausias Senovės Egipto faraonas
Senovės tekstuose aprašomas Senovės Egipto istorijos laikotarpis, žinomas kaip Predinastinė epocha, kai Senovės Egiptą šimtus metų valdė "dievai". Echnatonas greičiausiai buvo iš šios tikrų "dieviškųjų" valdovų rūšies, pasižymėjusios, be kita ko, ypa...

Skaityti daugiau