- 27.10.2020
- 0.0 Reitingas
- 708 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanus būdas paruošti kalakutieną, norisi skanauti ir skanauti!
Ingredientai
- kalakutienos krūtinėlė: 600 gramų (tinka ir vištienos krūtinėlė)
- morkos: 1
- pievagrybiai: 5
- šparaginės pupelės: 100 gramų
- grietinėlė: 200 mililitrų
- daržovių sultinys (iš kubelio): 200 mililitrų (arba vanduo)
- druska
- malti baltieji pipirai
- malti paprikos milteliai
- karis.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kalakutieną supjaustykite juostelėmis.
2. Tada berkite visus prieskonius ir gerai įtrinkite mėsą.
3. Dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir apkepinkite.
4. Tuomet dėkite griežinėliais supjaustytą morką, susmulkintus pievagrybius, šparagines pupeles, šiek tiek pakepinkite ir supilkite sultinį.
5. Troškinkite tol, kol suminkštės morkos.
6. Užpilkite grietinėle ir troškinkite maždaug 5 minutes ant mažos ugnies.
7. Paragaukite, jei atrodo, kad trūksta, įberkite dar prieskonių.
8. Aš įprastai šį patiekalą patiekiu su virtais ryžiais, bet jei jų nemėgstate, bus skanu ir be nieko. Ragaujam!
9. Rekomendacija: Daugiau kalakutienos receptų rasite: Kalakutienos receptai.
Receptu pasidalino Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau