- 20.09.2021
- 5.0 Reitingas
- 1938 Peržiūrų
- Aptarti
Vienas iš paprasčiausių ir sėkmingiausių kefyro pyrago receptų. Viską sumaišiau ir įdėjau į orkaitę.
Pasirodo, kad jis yra labai erdvus, sodrus ir minkštas.
Vyšnias galima pakeisti bet kokiomis jums patinkančiomis uogomis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 2 vnt;
- cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
- žiupsnelis druskos;
- manų kruopos, 1 stiklinė;
- kefyro, miltų ir uogų po 1 stiklinę;
- augalinis aliejus, 0,5 puodelio;
- kepimo miltelių, 1 arbat.
Gaminimo procesas
Cukrų su kiaušiniais ir žiupsneliu druskos išplakite iki vientisos masės.
Supilkite kefyrą, sumaišykite.
Suberkite manų kruopas, miltus ir kepimo miltelius, sumaišykite iki vientisos masės.
Supilkite augalinį aliejų, sumaišykite.
Mes paliekame 10 – 15 minučių.
Uogas galima imti šviežias arba šaldytas.
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir išpilkite tešlą.
Uogas išdėliojame ant paviršiaus, šiek tiek nugrimzdame į tešlą.
Mes kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę.
Atvėsinkite ir patiekite.
Tokiam pyragui galite gaminti grietinę, išplaktą su cukraus pudra – gaunamas labai sėkmingas vyšnių ir grietinėlės derinys.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau