- 22.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 640 Peržiūrų
- Aptarti
Šviežias triušienos dešreles paruošti yra tikrai labai lengva, jos itin universalios, nes galima virti, kepti, troškinti arba net skrudinti. Bet šio patiekalo "vinis" yra mango salsa, kuris pakelia visai paprastą patiekalą į naują lygį.
Žinoma, galite naudoti ir kitokias mėgstamas šviežias dešreles, ne tik triušienos, bet man šios labai patiko.
Ingredientai
- šviežios triušienos dešrelės: 500 gramų (arba kitos mėgstamos; naudoju "Kitchen me" produkciją)
- mango vaisiai: 1 didelio
- raudonieji svogūnai: 0,5 nedidelio
- jalapenai: 1 (galima naudoti marinuotus)
- šviežiai išspaustos citrinos sultys: šlakelio
- pjaustytos šviežios petražolės: 1 saujelės
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į dubenį sudedame smulkiais kubeliais pjaustytą mango, raudonąjį svogūną, jalapeną, suberiame petražoles, supilame citrinos sultis, pagardiname druska ir išmaišome.
2. Paliekame pasimarinuoti kelias valandas kambario temperatūroje.
3. Po to įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iškepame triušienos dešreles ir patiekiame su pasiruošta mango salsa. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau dešrelių receptų rasite: Dešrelių receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau