- 25.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 1245 Peržiūrų
- Aptarti
Krevetės man pačiai asmeniškai yra vienas iš tų valgių, kuriuos galėčiau beveik kiekvieną dieną. Ir dar didžiulis pliusas, kad man tikrai patinka jas ruošti, nes nereikia užtrukti labai daug laiko. Žinoma, labai gelbėja ir tai, kad visa šeima visada valgo krevetes ir džiaugiasi, kai jos būna paruoštos. Jeigu kažkas, šeimoje nevalgytų jūros gėrybių, tada jau būtų sunkiau, nes tektų kažką keisti, o dabar šios problemos nėra, nes vaikai valgo jas taip pat pasigardžiuodami.
Ingredientai
- krevetės be kiauto: 500 gramų
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto
- česnakas: 2 skiltelių
- druska: žiupsnio
- saldžiosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- sausas baltas vynas: 200 mililitrų
- grietinėlė: 200 mililitrų
- Tagliatelle makaronai: pagal skonį (arba kiti pamėgti).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia makaronus išvirkite gerai pasūdytame vandenyje, pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
3. Suberkite susmulkintą česnaką ir krevetes. Pakepinkite kelias minutes, kol krevetės pradeda raudonuoti ir iškepa.
4. Tada pabarstykite druska bei paprika. Supilkite vyną ir pakaitinkite, kol šiek tiek nugaruoja.
5. Tuomet įpilkite grietinėlę ir pakaitinkite.
6. Po to sudėkite išvirtus makaronus ir gerai išmaišykite. Patiekite ir skanaukite! :)
7. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau