- 24.07.2020
- 0.0 Reitingas
- 1134 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
2-4 lašišos filė gabaliukai;
75 g. sviesto;
2 v.š. citrinos sulčių;
citrinos žievelė;
160 ml. baltojo vyno;
120 ml. grietinėlės;
sauja šviežių petražolių;
druska, pipirai.
Gaminimas:
1. Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, nupjaukite odą, pagardinkite druska bei maltais pipirais.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite didžiąja dalį sviesto, palaukite, kol ištirps.
3. Į keptuvę ant ištirpusio sviesto dėkite lašišos gabaliukus ir kepkite vieną pusę apie 4 minutes. Po laiko apverskite ir kepkite dar tiek pat laiko.
4. Ant kepamos žuvies pilkite vyną, citrinos sultis, berkite tarkuotą citrinos žievelę ir supilkite grietinėlę. Patroškinkite dar kelias minutes.
5. Lašišą išimkite ir patiekite ant lėkštės. Į padažą dėkite likusį sviestą, pagardinkite druska, pipirais, sudėkite smulkintas petražoles ir maišykite, kol padažas sutirštės.
6. Padažu pagardinkite iškeptą lašišą. Patiekite su norimu garnyru.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau