
- 07.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 115 Peržiūrų
- Aptarti
Pranaršiau internetą ir supratau, kad internetu su juoduoju ridiku nėra tiek jau daug. Ir nieko įdomaus nesuradau, tad nusprendžiau, kad laikas eksperimentuoti. Kadangi dar šaldytuve turėjau jautienos liežuvio, tai sugalvojau pagaminti salotas. Vyras pagyrė ir paprašė antros lėkštės, reiškiasi salotos vykusios. Pamėginkite kada ir Jūs šias neįprastas salotas! Jos tikrai nusipelnė ir mano antro dublio!
Ingredientai
- juodieji ridikai: 1
- karštai rūkytas jautienos liežuvis: pagal skonį
- svogūnai: 2
- petražolės: 2 šaukštų
- druska
- mėgstamas majonezas.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia juodąjį ridiką nulupkite bei supjaustome juostelėmis.
2. Juodojo ridiko skonis yra ganėtinai aštrokas, todėl tenka šiek tiek sugudrauti. Supjaustytą perliejame porą kartų verdančiu vandeniu ir paskui iš karto šaltu. Kartumas akimirksniu pradingsta.
3. Tada juostelėmis taip pat supjaustykite liežuvį.
4. Tuomet keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
5. Pravėsusį svogūną sudėkite į salotas.
6. Nepagailėkite petražolių, pagardinkite druska bei mėgstamu majonezu. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau liežuvio salotų receptų rasite: Liežuvio salotos.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau