- 07.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 486 Peržiūrų
- Aptarti
Pranaršiau internetą ir supratau, kad internetu su juoduoju ridiku nėra tiek jau daug. Ir nieko įdomaus nesuradau, tad nusprendžiau, kad laikas eksperimentuoti. Kadangi dar šaldytuve turėjau jautienos liežuvio, tai sugalvojau pagaminti salotas. Vyras pagyrė ir paprašė antros lėkštės, reiškiasi salotos vykusios. Pamėginkite kada ir Jūs šias neįprastas salotas! Jos tikrai nusipelnė ir mano antro dublio!
Ingredientai
- juodieji ridikai: 1
- karštai rūkytas jautienos liežuvis: pagal skonį
- svogūnai: 2
- petražolės: 2 šaukštų
- druska
- mėgstamas majonezas.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia juodąjį ridiką nulupkite bei supjaustome juostelėmis.
2. Juodojo ridiko skonis yra ganėtinai aštrokas, todėl tenka šiek tiek sugudrauti. Supjaustytą perliejame porą kartų verdančiu vandeniu ir paskui iš karto šaltu. Kartumas akimirksniu pradingsta.
3. Tada juostelėmis taip pat supjaustykite liežuvį.
4. Tuomet keptuvėje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną.
5. Pravėsusį svogūną sudėkite į salotas.
6. Nepagailėkite petražolių, pagardinkite druska bei mėgstamu majonezu. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau liežuvio salotų receptų rasite: Liežuvio salotos.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau