- 13.03.2023
- 0.0 Reitingas
- 557 Peržiūrų
- Aptarti
Mano šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra ganėtinai dažnas svečias. Jos daugiau suvalgome tik švenčių laikotarpiu. Tačiau pastaruoju metu stengiamės ją valgyti bent vieną kartą savaitėje, tačiau tai ne visada pavyksta. Šį kartą receptą televizijos laidoje ir nusprendžiau išmėginti. Patiekalas tikrai nenuvylė, gavosi labai gardūs ir greiti pietūs.
Man asmeniškai labai skanu buvo patiekti su virtais ryžiais ir mėgstamais padažais, tačiau Jūs galite pasirinkti ir kitą savo pamėgtą garnyrą.
Ingredientai
- lydekos filė: 300 gramų
- druska
- pipirai
- kiaušinių baltymai: 2 (didesni)
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- miltai: 3 valgomųjų šaukštų
- vanduo: 1 valgomojo šaukšto
- aliejus (kepimui).
Recepto paruošimas
Pirmiausia žuvį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, išmaišykite ir palikite marinuotis maždaug valandai.
Atskirame inde išplakite baltymus su druska. Įpilkite vandens, įberkite miltus, išmaišykite.
Imkite po gabaliuką lydekos filė, apvoliokite kiaušinių baltymuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abejų pusių kol gražiai pagelsta (man kepimas užtruko maždaug 15 minučių).
Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau