Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Kovo » 22

Makaronų Apkepėlė Su Tunu, Kukurūzais, Žirneliais, Alyvuogėmis Ir Sūriu

Makaronų Apkepėlė Su Tunu, Kukurūzais, Žirneliais, Alyvuogėmis Ir Sūri

Ar dažnai mėgstate eksperimentuoti savo virtuvėje? Kartais šitaip gimsta labai nuostabūs patiekalai. Turėjau savo virtuvėje tuno ir makaronų. Pradėjau galvoti ką čia pagaminus visiškai naujo. Peržiūrėjau savo turimus "resursus", radau konservuotų kukurūzų, žirnelių, alyvuogių, sūrio ir sugalvojau, kad reikia tai kažkaip sujungti į vieną. Pavyko nuostabiai. Tikrai labai patiko, net pati nustebau, kad galima taip iš pirmo karto sėkmingai pagaminti tokią apkepėlę. Dabar noriu ir Jums parekomenduoti šitaip pasigaminti.

Ingredientai

  • makaronai: 200 gramų
  • konservuotas tunas savo sultyse: 130 gramų
  • konservuoti kukurūzai: 140 gramų
  • šaldyti žalieji žirneliai: kelių saujų
  • juodosios alyvuogės: 1 saujelės
  • kiaušiniai: 1
  • grietinėlė: 50 mililitrų
  • fermentinis sūris: pagal skonį
  • pjaustytos šviežios petražolės: žiupsnelio
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia makaronus išverdame pasūdytame vandenyje pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.

2. Po to sudedame į aliejumi pateptus kepimo indelius.

3. Nuspaudžiame skystį nuo tuno ir uždedame ant makaronų, ant viršaus dedame žalius žirnelius, konservuotus kukurūzus, griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir užberiame petražoles.

4. Tada dubenėlyje išplakame kiaušinį kartu su grietinėle, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais. Užpilame ant paruoštų makaronų.

5. Ant viršaus užberiame tarkuoto fermentinio sūrio (aš naudojau čederio susmulkintus griežinėlius).

6. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydo. Skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau apkepėlių receptų rasite: Apkepėlių receptai.

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-08-04 laikas 07:57 Receptai Voveraitės: Maistinė Vertė, Sveikas Gaminimas ir Onkologijos Prevencija
Voveraitės – skanus ir maistingas grybas. Sužinokite jų maistinę vertę, kaip gaminti sveikai ir kaip jos gali padėti apsisaugoti nuo ligų. Šiame straipsnyje nagrinėjame voveraičių maistinę vertę, kalorijas, ką organizmas įsisavina...

Skaityti daugiau

2025-08-04 laikas 07:47 Receptai Voveruškų Maistinė Vertė ir Sveikas Gaminimas: Kaip Išsaugoti Naudą?
Voveruškos – maistingas ir skanus grybas. Sužinokite jų maistinę vertę, kaip gaminti sveikai ir kaip jos gali padėti apsisaugoti nuo ligų. Šiame straipsnyje nagrinėjame voveruškų maistinę vertę, kalorijas, kaip organizmas įsisavin...

Skaityti daugiau

2025-07-30 laikas 13:39 Receptai Vanilinis Biskvitas: Nauda Sveikatai, Kalorijos ir Gaminimo Patarimai
Vanilinis biskvitas – skanus ir sveikas desertas, turtingas maistinėmis medžiagomis. Atraskite receptą! Šiame straipsnyje išsamiai aptarsime vanilinio biskvito naudą, maistinę vertę, kalorijas, gaminimo poveikį maistinėms medžiago...

Skaityti daugiau

2025-08-08 laikas 12:33 Mėlynės: nauda sveikatai, maistinės savybės ir moksliniai atradimai
Šiame straipsnyje išnagrinėsime mėlynių naudą, maistines savybes, kalorijas, kaip organizmas jas įsisavina, ką pašalinti, kad patiekalai būtų pilnaviduriai, ir kaip jos gali padėti apsisaugoti nuo ligų. Pasiruoškite atrasti, kodėl mėlynės vadinamos s...

Skaityti daugiau

2025-08-08 laikas 12:02 Svogūnai: nauda sveikatai, maistinės savybės ir moksliniai atradimai
Šiame straipsnyje pasinersime į naujausius mokslinius atradimus apie svogūnų naudą, jų maistines savybes, kalorijas, kaip organizmas jas įsisavina, ir kaip paruošti pilnavidurį patiekalą, išsaugant visas naudingas medžiagas. Ar esate pasiruošę atrast...

Skaityti daugiau

2025-08-08 laikas 10:11 Ežiuolės: nauda sveikatai, maistinės savybės ir moksliniai atradimai
Sužinokite apie ežiuolių (Echinacea) naudą sveikatai, maistines savybes, kalorijas, prarandamas medžiagas gaminimo metu ir jų poveikį onkologinėms ligoms. Naujausi moksliniai tyrimai ir praktiniai patarimai!

Skaityti daugiau

2025-08-08 laikas 08:03 Didžiosios Gizos piramidės mįslė: ar nežinoma civilizacija pastatė ją prieš 12 500 metų?

Šiame straipsnyje nagrinėsime Hancocko teoriją, naujausius mokslinius paaiškinimus, galimus kosminius poveikius ir kaip šios diskusijos veikia mūsų emocinę sveikatą, įskaitant onkologinių ligų riziką.

Skaityti daugiau

2025-08-08 laikas 07:53 Tarpžvaigždinis debesis, pakeitęs Žemę: kaip kosmosas formavo Homo sapiens evoliuciją
Šis įvykis ne tik pakeitė Žemės atmosferą, bet galimai turėjo įtakos žmogaus evoliucijai. Šiame straipsnyje nagrinėsime šią hipotezę, mokslinius paaiškinimus, galimus pavojus ateityje ir kaip šie kosminiai procesai siejasi su mūsų sveikata, įskaitant...

Skaityti daugiau