- 25.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 774 Peržiūros
- Aptarti
Šie obuoliniai sausainiai gaunasi minkšti, purūs ir trapūs. Ir be jokios abejonės labai skanūs. Pats tas prie arbatos ar kavos puodelio.
Iš nurodytų ingredientų kiekio iškepiau pilną skardą sausainių.
Ingredientai
- kambario temperatūros sviestas: 160 gramų (arba margarinas)
- cukrus: 0,5 stiklinės (1 stiklinė - 200 mililitrų)
- kiaušiniai: 1
- kubeliais pjaustyti obuoliai: 1,5 stiklinės
- miltai: 2 stiklinių
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi.
2. Tada įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
3. Įsijokite miltus, kepimo miltelius bei druską. Gerai išmaišykite.
4. Obuolius nulupkite.
5. Supjaustykite obuolius kubeliais.
6. Įmaišykite obuolių kubelius į tešlą.
7. Aš pati sausainius formavau drėgnomis rankomis, bet jei norisi galima tešlą kabinti šaukštu, bet man rankomis buvo daug patogiau.
8. Sudėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą.
9. Dėkite kepti į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 10-15 minučių, kol sausainiai iškepa bei gražiai apskrunda. Lepinamės!
Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau