
- 23.04.2020
- 0.0 Reitingas
- 1328 Peržiūrų
- Aptarti
Ingedientai:
200 g. žemės riešutų;
135 g. cukraus;
30 ml. vandens;
0,5 a.š. druskos;
200 g. pieniško šokolado;
45 g. kokosų aliejaus;
2 v.š. kakavos miltelių;
1 a.š. vanilės ekstrakto.
Recepto paruošimas:
1. Lazdynų riešutus išberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite juos 15 minučių iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2. Į virimo puodą berkite cukrų, supilkite vandenį ir pakaitinkite ant vidutinio karščio ugnies, kol skystis taps švelniai rudos spalvos ir juo apipilkite riešutus.
3. Šokoladą ištirpinkite ant verdančio vandens garų.
4. Karamele apipiltus riešutus susmulkinkite virtuviniame kombaine iki pastos konsistencijos. Suberkite kakavos miltelius, kokosų aliejų, druską, vanilės ekstraktą, tirpintą šokoladą ir viską išmaišykite iki bendros masės.
5. Paruoštą kremą supilkite į stiklainį ar indelį ir dėkite į šaldytuvą, kad kremas sutirštėtų.
Skanaus!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau