- 12.05.2023
- 0.0 Reitingas
- 867 Peržiūrų
- Aptarti
Šiaip šiam patiekalui yra net keli galimi šio patiekalo gaminimo variantai: 1- tiesiog bulves įdarome malta mėsa bei iškepame; 2 - į kepimo pabaiga ant bulvių užbarstome sūrio; 3 - įdarytas bulves išverdame. Trečias variantas manau yra pats sveikiausias, bet mūsų šeimai labiausiai patinka pirmasis, kurį čia ir aprašiau.
Ingredientai
- malta mėsa: ~400 gramų
- kiaušiniai: 1
- džiūvėsėliai: 2 valgomųjų šaukštų
- druska
- pipirai
- mėsos prieskoniai (jeigu norisi)
- skustos ir išskobtos bulvės: ~600 gramų.
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, prieskoniais bei džiuvėsėliais.
2. Tuomet bulves nuskuskite bei išskobkite. Paruoštas bulves įdarykite malta mėsa.
3. Tada sudėkite į kepimo indą.
4. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
5. Patiekite ir skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau maltos mėsos receptų rasite: Maltos mėsos receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau