- 04.07.2023
- 1.0 Reitingas
- 979 Peržiūrų
- Aptarti
Paprasti ir labai gardūs mieliniai blynai pagal mano močiutės receptą. Ji man šitaip gamindavo visą mano vaikystę. Pamenu, kad galėdavau valgyti ir valgyti, tiesiog nesustodama. Kai jau buvau paauglė, močiutei buvo vis sunkiau sukiotis virtuvėje, tad teko išklausinėti recepto ir kaip ji viską daro, kad galėčiau sau ir jai jų paruošti. O dabar kai suaugau, jau šitaip gaminu ir savo vaikams. O šiandien rekomenduoju išmėginti ir Jums!
Beje, prieš gaminant razinas rekomenduoju pamirkyti.
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- pienas: 0,5 litro
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- sausos mielės: 7 gramų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- druska
- miltai: tiek, kad tešla būtų tiršta
- razinos: pagal poreikį.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vos pašildykite pieną ir jame ištirpinkite cukrų ir mieles.
2. Tada kiaušinius išplakite su druska ir sumaišykite su pieno mase.
3. Pilkite aliejų, dėkite miltus ir razinas.
4. Viską gerai išmaišykite ir uždengę palikite pastovėti šiltai. Tešla turi pakilti dvigubai.
5. Po to mielinius blynus kepkite ant aliejaus iš abiejų pusių iki gražiai apskrus.
6. Patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau mielinių blynų receptų rasite: Mieliniai blynai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau