- 27.07.2023
- 0.0 Reitingas
- 863 Peržiūros
- Aptarti
Tai "radinys", o ne šiaip kepimo indas! Nuostabus, švelnus ir labai, labai skanus uogų pyragas. Jį lengva paruošti - viską sumaišau ir kepu orkaitėje. Visi mano draugai jau gamina tokį. Rodau receptą ir jums.
Tikra palaima!
Išsamus paruošimas:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų ir produktus sumaišykite mikseriu iki vientisos masės, supilkite saulėgrąžų aliejų.
Supilkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, išmaišykite.
Dvidešimties centimetrų formą gerai ištepkite sviestu ir pripildykite paruošta tešla.
Uogas sumaišykite su krakmolu ir sudėkite ant tešlos viršaus. Laikykite iki šimto septyniasdešimties laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie keturiasdešimt iki keturiasdešimt penkių minučių. Paruoštą pyragą, jei norite, papuoškite cukraus pudra.
Puikios nuotaikos!
Sudedamosios dalys:
- Vištienos kiaušiniai - 3 vnt.
- Druskos - žiupsnelis
- Cukraus - 170 g
- Saulėgrąžų aliejaus - 80 mililitrų
- Kvietiniai miltai - 130 gramų
- Kepimo miltelių - 0,5 arbatinio šaukštelio
- Vyšnios - 300 gramų + krakmolas - 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra - papuošimui.
Ar išbandysite šį receptą? Pasidalykite komentaruose. Spauskite nykštį aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - iš anksto dėkoju!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau