- 07.03.2024
- 0.0 Reitingas
- 689 Peržiūrų
- Aptarti
Rageliai gaunasi minkšti, o dėl nesaldinto įdaro jų skonis tampa naujas ir įdomus. Jie puikiai tinka užkandžiams.
Rageliai nebūtinai yra saldus kepinys, nes juos galima įdaryti įvairiais įdarais. Pavyzdžiui, kumpiu ir sūriu.
Sluoksniuotos tešlos rageliai su kumpiu ir sūriu
Ingredientai:
- sluoksniuota-mielinė tešla - 500 gr;
- kumpis - 150 gr;
- kietasis sūris - 180 g;
- kiaušiniai - 1 vnt;
- sviestas - 30 g;
- sezamo sėklos - 2 šaukštai. l;
- šviežių petražolių - ryšulėlis.
Paruošimo būdas:
- Tešlą atšildyti pagal instrukcijas. Sudėkite atskirus lakštus į vieną didelį kvadratą ir iškočiokite. Nupjaukite kampus, kad gautųsi maždaug 30 cm skersmens apskritimas. Padalykite jį į šešis vienodus sektorius.
- Tada reikia paruošti įdarą. Tam sutarkuokite sūrį, smulkiai supjaustykite kumpį, smulkiai sukapokite žoleles ir gerai išmaišykite.
- Įdarą dėkite ant plačiojo kiekvieno tešlos sektoriaus krašto, suvyniokite bandelę, šiek tiek sutvirtindami galus. Pakartokite su visomis tešlos dalimis.
- Suformuotus bandeles dėkite ant pergamento, patepto sviestu.
- Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius ir aptepkite kiekvieną ragelį, pabarstykite sezamo sėklomis.
- Formą su rageliais pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Už pateiktą lankytojo į autoriaus nuomonę, paranormal.lt neatsako. Rašo: https://paranormal.lt/
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau