- 03.04.2021
- 0.0 Reitingas
- 996 Peržiūrų
- Aptarti
Šį patiekalą iš dalies paruošite labai greitai, nes visą darbą už Jus atliks orkaitėje. Triušiena gaunasi itin sultinga, o dar daržovės šalia... Ir prabangiai vakarienei, ir didžiulei šventei pats tas.
Ingredientai
- švieži triušiai: 1 (~1,5 kilogramo)
- druska
- malti juodieji pipirai
- miltai (apvoliojimui)
- rūkyta raudonoji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
- morkos: 5-6 (nuskustos)
- svogūnai: 2
- raudonosios čili paprikos: 2
- česnakas: 12 skiltelių
- vištienos sultinys: ~400 mililitrų
- šviežias čiobrelis: kelių šakelių.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia triušį gerai nusausinkite, supjaustykite dalimis, iš abiejų pusių pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
2. Tada į didelę kepimo skardą sudedame stambesniais gabaliukais supjaustytas morkas, čili paprikas, žiedais - svogūnus ir užpilame vištienos sultiniu.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
4. Triušienos gabaliukus apvoliojame miltuose ir nupurtome jo perteklių.
5. Apskrudiname iš abiejų pusių ir dedame į skardą ant daržovių.
6. Ant viršaus išdėliojame čiobrelio šakeles, užberiame rūkytos paprikos ir uždengiame folija.
7. Kepame 60 minučių 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
8. Po to nuimame foliją, išdėliojame česnako skilteles ir kepame dar maždaug pusvalandį. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau triušių receptų rasite: Triušių receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau