- 11.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 830 Peržiūrų
- Aptarti
Padažas saldus ir tirštas, bet puikiai dera su kiauliena.
Ingredientai
1 kiaulienos nugarinė
alyvuogių aliejus
druska
papirai
džiovintų šalavijų
3/4 stiklinės džiovintų spanguolių
1/2 stiklinės apelsinų uogienės
1/2 stiklinės apelsinų sulčių
1/2 šaukštelio džiovintų šalavijų
2 šaukštai šviežių svogūnų laiškų, susmulkinti.
Porcijų skaičius: 4- 6 asmenims
Recepto gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Nugarinę ištrinkite su alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska, pipirais ir šalavijais.Įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus keptuvėje.
Apskrudinkite nugarinę iš visų pusių, perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 15 iki 20 minučių orkaitėje, arba kol termometras rodo 77 C vidaus temperatūrą. Iškeptą kiaulieną dėkite ant pjaustymo lentos kiek pagulėti, uždenkite su folija, kad neatvėstu.
Tuo tarpu keptuvėje ant vidutinio karščio pakepinkite spanguoles, apelsinų uogienę, apelsinų sultys, ir šalaviją. Užvirkite, tada sumažinkite karštį iki vidutinės šilumos, virkite kol sutirštės, apie 8 - 10 minučių. Pabaigoje paskaninkite svogūnų laiškais ir pagal skonį druska ir pipirais.
Supjaustykite kiaulienos nugarinę pagardinkite padažu.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau