- 25.01.2023
- 5.0 Reitingas
- 946 Peržiūrų
- Aptarti
Šis kepinys yra daug skanesnis nei sausainių kepinys, o pagaminti jį paprasta ir greita (be kiaušinių, miltų ir orkaitės). Minkšti, kvapnūs ir purūs! Išbandykite - jums patiks.
"Dėl paskutinio šio kepinio gabalėlio ginčijamės prie stalo": subtilus kepinys be kiaušinių, miltų ir orkaitės (tiesiogine to žodžio prasme jį pagaminu per 10 minučių).
Skanus prie arbatos!
Kaip pasigaminti:
Sutrinkite šokoladinius sausainius į trupinius.
Supilkite ištirpintą sviestą, pusę pieno ir išmaišykite.
Supilkite likusį pieną ir išmaišykite rankomis.
Į švarų dubenį sudėkite maskarponę, supilkite grietinėlę ir suplakite mikseriu.
Šokolado masę paskirstykite ant pergamento ir iškočiokite į 35 cm x 25 cm dydžio stačiakampį.
Paskirstykite kremą ir susukite į ritinėlį.
Suvyniokite į pergamentinį popierių ir palikite šaldytuve dviem valandoms.
Išimkite ritinį, nupjaukite nelygius kraštus ir papuoškite.
Sudedamosios dalys:
- Kakavos sausainiai - 350 gm
- Ištirpintas sviestas - 30 gramų.
- Pienas - 130 ml
Kremas
- Maskarponė - 120 gramų
- Saldinta plakta grietinėlė - 200 mililitrų
Dekoravimas
- Ištirpintas šokoladas
- Susmulkinti lazdyno riešutai
- Cukruota vyšnia
- Mėtų lapai.
Ar jums patiko šis receptas? Užpildykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau