- 07.02.2023
- 0.0 Reitingas
- 659 Peržiūrų
- Aptarti
Mano šeimoje visi mėgsta varškę, ir tai yra vienas mėgstamiausių mūsų maisto produktų! Kai kuriuos varškės batonėlius gaminu vietoj sūrio pyragėlių, juos patiekiu pusryčiams arba popietiniam užkandžiui. Traškūs, švelnūs ir minkšti, lengvai pagaminami per 15 minučių.
Neįtikėtinas skanumas iš paprasčiausių ingredientų!
Kaip pagaminti:
Į didelį dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį. Suberkite grūdėtąjį cukrų, vanilę, druską ir viską išplakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Supilkite kvietinius miltus, sodą (prieš tai ją užgesinkite 9% actu) ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Tešlą iškočiokite į "dešrą" ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų. Apverskite supjaustytus griežinėlius ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Smagaus maisto gaminimo!
Sudedamosios dalys:
- Varškė - 200 gramų
- Vištienos kiaušinis - 1 kiaušinis
- granuliuotas cukrus - 2 valgomieji šaukštai
- Vanilė - pagal skonį
- Druska - žiupsnelis
- Kvietiniai miltai - 120 gramų
- Soda - 1/3 šaukštelio (gesinama su 9 % actu)
- Saulėgrąžų aliejus - kepti.
Ar jums patiko šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau