- 18.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 4671 Peržiūr
- Aptarti
Kadangi šis svogūnų laiškų šaldymo būdas man labiausiai patinka, ir jau pakankamai jų priaugo, tai noriu šiuo receptu pasidalinti su jumis. Gal ir jums patiks.
300gr svogūnų laiškų, pundelis krapų (galit ir daugiau), pusę arb.š maltų juodųjų pipirų miltelių, nepilnas arb.š druskos, 40gr atvėsinto sviesto. Viską sutriniau su blenderiu, po to košelę sudėjau į ledų formeles ir užšaldžiau šaldiklyje.
Kai sutingo, išėmiau iš formelių, sudėjau į maišelius ir sukroviau į šaldiklį.
O naudoju šituos kubelius praktiškai visur, kur reikia svogūnų: sriubos, troškiniai, salotos. Netgi ant juodos duonos užsitepus su sūdytais lašiniukais gardžiai užkandu.
Šį receptą įkėliau ir grupėje Auginu Vakuoju Valgau. Šioje grupėje dalinamės tik savo išbandytais konservavimo receptais, o ne iš interneto platybių.
Šaltinis: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau