
- 10.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1183 Peržiūros
- Aptarti
Man asmeniškai ruduo yra gražus tada, kai randu daug grybų. Tada galiu gaminti su jais pačius įvairiausius patiekalus. Šį kartą paprasčiausias (bet labai skanus) grybų paruošimo variantas su grietine ir bulvėmis. Pamėginkite!
Ingredientai
- švieži grybai: kiek norisi
- svogūnai: pagal skonį
- grietinė: pagal skonį
- druska
- pipirai
- bulvės: kiek norisi.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia grybus gerai nuvalome ir nuplauname.
2. Tada išvalytus ir nuplautus grybus pakepiname ant sviesto kartu su svogūnais, sudedame druską, pipirus.
3. Bebaigiant troškintis sudedame grietinę.
4. Atskirai išverdame bulves su druska.
5. Patiekiame apkeptus grybus su išvirtomis bulvėmis ir lepinamės!
Receptu pasidalino Neringos blogas, pasidalinkite ir jūs bloge.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau