- 10.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1066 Peržiūrų
- Aptarti
Ar žinote tokį klasikinį patiekalą bulvės su grybais bei grietine? Tai čia yra jis, būtent toks, kokį gamino močiutė. Tobulai skanu ir niekada nenuvilia!
Ingredientai
- švieži grybai: 500 gramų
- sviestas: ~2-3 valgomųjų šaukštų
- bulvės: 500 gramų
- svogūnai: 1
- grietinė: 1 stiklinės
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bulves uždedame virti viename puode.
2. Tada gerai nuplauname grybus, jeigu jie dideli - supjaustome.
3. Tuomet keptuvėje ištirpiname šaukštą sviesto.
4. Sudedame susmulkintą svogūną ir kepame, kol suminkštėja.
5. Suberiame grybus, pasūdome ir ant mažos ugnies troškiname, kol išgaruoja skystis.
6. Po to sudedame likusį sviestą, išvirusias bulves, užpilame grietine ir dar kelias minutes pakaitiname. Lepinamės!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau