- 24.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 889 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
17 a.š. riešutų sviesto;
110 g. sviesto;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
100 g. rudojo cukraus;
60 g. baltojo cukraus;
1 kiaušinis;
40 g. kakavos miltelių;
180 g. miltų;
žiupsnis druskos;
1/2 a.š. kepimo miltelių;
60 g. šokolado gabaliukų.
GAMINIMAS:
1. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėkite po šaukštelį riešutų sviesto ir dėkite į šaldymo kamerą bent 30 minučių.
2. Į dubenį dėkite gabaliukais pjaustytą kambario temperatūro sviestą, dėkite vanilės ekstraktą, berkite cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.
3. Į ruošiamą masę įmuškite kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišykite.
4. Per sietelį suberkite visus sausus ingredientus, suberkite šokolado gabaliukus ir dar kartą labai gerai išmaišykite. Dubenį uždenkite maistine plėvele ir tešlą dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
5. Šaukštu kabinkite dalį tešlos, suformuokite paplotėlį ir dėkite gabaliuką riešutų sviesto. Suformuokite rutuliuką ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami didelius tarpus. Tą patį pakartokite su visa likusia tešla.
6. Sausainius kepkite 9 minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptus sausainius papuoškite šokolado gabaliukais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau