- 22.09.2019
- 0.0 Reitingas
- 1265 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
170 g. sviesto;
100 g. juodo šokolado (pyrago pagrindui);
1 a.š. kavos miltelių;
200 g. cukraus;
3 kiaušiniai;
1 v.š. vanilės ekstrakto;
žiupsnis druskos;
8 g. kakavos miltelių;
95 g. miltų;
200 g. kokosų drožlių;
340 g. kondensuoto pieno;
120 g. juodojo šokolado (pyrago glaistui);
100 g. riebios grietinėlės.
GAMINIMAS:
1. Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu.
2. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, vanilės ekstraktą ir sumaišykite iki vientisos masės.
3. Paruoštą pagrindo masę pilkite į stačiakampę kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 – 35 minutes. Iškepus pagrindui, leiskite jam atvėsti. Tuo tarpu paruoškite kitus pyrago sluoksnius.
4. Dubenyje kokosų drožles sumaišykite su kondensuotu pienu. Šią masę dėkite ant iškepto pyrago pagrindo ir gražiai išlyginkite.
5. Atskirai dubenėlyje 120 g. šokolado ištirpinkite šiltoje grietinėlėje ir pilkite šį mišinį ant pyrago viršaus. Paruoštą pyragą dėkite į šaldytuvą bent valandai. Sustingusį pyragą supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau