Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Sausio » 28 » Patalpinti naujieną

Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis

Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis

Nuostabaus skonio antienos ir krevečių sriuba, kurios tiesiog neįmanoma atsivalgyti. Tikrai! Aš jums prižadu. Net neabejoju, kad ir svečiai ir Jūsų šeima liks itin patenkinti tokiu nuostabiu patiekalu.

Ingredientai

  • šviežia ančiukų filė su oda: 490 gramų (naudoju "Lapino puota" produkciją)
  • rūkyta kiaulienos šoninė: 100 gramų
  • svogūnai: 1
  • raudonosios paprikos: 1
  • žirnelių ankštys: 100 gramų
  • šviežios krevetės: ~20
  • rūkytos raudonosios paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • džiovintas čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
  • grūsta čili paprika: 1 arbatinio šaukštelio
  • baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto (arba citrinos sultys)
  • vištienos sultinys: 2-2,5 litro (naudoju naminį sultinį)
  • natūralūs tailandietiški makaronai: 250 gramų (galima pakeisti virtais ryžiais)
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • pjaustyti švieži svogūnų laiškai: žiupsnelio.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia anties krūtinėlę nusausiname popieriniu rankšluosčiu.

2. Tada įstrižais rėžiais supjaustome antienos odelę. Iš abiejų pusių pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.

3. Krūtinėlę žemyn oda dedame į šaltą keptuvę, kepame ant silpnos kaitros maždaug 7-8 minutes, kol odelė gražiai apskrunda.

4. Apverčiame ir kepame dar maždaug 7-8 minutes.

5. Tada perdedame į lėkštę ir paliekame pastovėti.

6. Kiaulienos šoninę supjaustome griežinėliais ir apskrudiname keptuvėje.

7. Sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius.

8. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė antiena, dedame pusžiedžiais pjaustytą svogūną, kai jis suminkštėja, sudedame juostelėmis pjaustytą raudonąją papriką. Kepame dar keletą minučių.

9. Puode užverdame vištienos sultinį, sudedame keptą svogūną, papriką, šoninę, nedideliais kubeliais pjaustytas antienos krūtinėlės, rūkytos paprikos miltelius, džiovintus čiobrelius, čili papriką, supilame baltojo vyno actą arba citrinos sultis, išmaišome ir leidžiame užvirti.

10. Verdame maždaug 5 minutes, tada sudedame šviežias krevetes, žirnelių ankštis ir verdame dar maždaug 2 minutes.

11. Makaronus paruošiame pagal instrukcijas nurodytus ant pakuotės. Jeigu pasirinksite naudoti ryžius, juos tiesiog išverdame pasūdytame vandenyje.

12. Į dubenėlį dedame makaronų arba ryžių, užpilame išvirta sriuba.

13. Ant viršaus užberiame supjaustytų svogūnų laiškų. Patiekiame ir skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 204
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
03.03.2021 laikas 17:40 Veganišku Įdaryta Saldžioji Bulvė Su Grikiais Ir Rudosiomis Pupelėmis
Šį kartą noriu Jums pristatytą veganišką patiekalą (patiks ne veganams ar vegetarams), kuris labai tinka tingiai dienai, kai norisi, kad orkaitėje didžiąją darbo dalį padarytu už Jus. Pastaruoju metu vienas iš mano pačių mėgstamiausių patiekalų tapo orkaitėje kepta saldžioji bulvė....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:40 Žaliavalgiškos Apelsinų Ir Kivi Salotos Su Razinomis Ir Medumi
Jei kas kada nors pasakė, kad žaliai valgyti būna neskanu, tai tikrai dar negamino tokių vaisių salotų. Tokios salotos yra ne tik labai skanios, bet tuo pačiu tai gali būti patys skaniausi pusryčiai, kuriuos kada valgysite. Pamėginkite nuostabiai dienos pradžiai....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:28 Skaniausias omletas su rūkyta šonine, sūriu ir svogūnų laiškais
Visai nedaug ingredientų, o šis omletas su šonine, sūriu bei svogūnų laiškais gaunasi pasakiškai skanus. Tikrai rekomenduoju išmėginti ir pasilepinti.

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:47 Nepakeičiamas magnis mūsų kūnui
Magnis dalyvauja daugybėje organizme vykstančių procesų - energijos gamyboje, gliukozės įsisavinime, nervų signalų perdavime, baltymų sintezėje, kaulinio audinio kūrime, kraujagyslių bei raumenų atsipalaidavimo ir įtempimo reguliavime. Jis daro raminamąjį poveikį, slopindamas nervų sistemos jaudrumą...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:26 Išgydykite padidėjusią prostatą, diabetą, gastritą ir ne tik! Gerkite šią gydomąją arbatą iš 1 komponento!
Neįtikėtina gydomoji priemonė! Moliūgas yra labai sveika daržovė, tačiau jo sėklos yra dar sveikesnės. Kaip vieno ingrediento arbata gydo padidėjusią prostatą, diabetą ir gastritą

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 20:27 Krzysztofas Jackowskis apie ateitį, geopolitiką ir karą Viduriniuose Rytuose

Kaip pirmadienį, 2021 m. kovo 1 d. pranešė „DW, NY Times“ ir visa kita svarbi žiniasklaida, atrodo, kad Iranas atsitraukia iš branduolinių derybų su Jungtinėmis Valstijomis: Teheranas atsisakė susitikti su JAV ir keliomis Europos šalimis dėl atnaujinto 2015 m. dėl branduolinio susitar...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:57 Skiepytis atsisakęs G.Akelaitis: „Aš - gydytojas, ne avinas“

Nors Lietuvoje nuo COVID-19 pirmiausiai buvo skiepijami medikai, tačiau „Vakaro žinios" jau rašė, kad, pavyzdžiui, Marijampolės ligoninės chirurgas-ortopedas Gediminas Akelaitis skiepytis nesutiko. Gal jau persigalvojo ir gavo dozę? Juk kai kurie žmonės net be eilės vakcinuotis veržias...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 11:00 Kur galima panaudoti bananų žievę?
Suvalgius bananą – neišmeskite jo. Pasirodo, jo žievę galima panaudoti įvairioms reikmėms.

Skaityti daugiau