- 04.08.2019
- 5.0 Reitingas
- 1068 Peržiūrų
- Aptarti
Toliau tekste bus pateikta visa ekologinės tvarkos žmogaus organizme atkūrimo sistema.
O kol kas teks įsidėmėti šios sistemos pradmenis.
Klizmas būtina daryti kas antrą dieną 7 valandą ryte ir 7 valandą vakare. Tokį valymą reikia tęsti dvi savaites.
Žarnyno valymo laikotarpiu reikia gerti po 1 šaukštą “žemės grietinės” ištirpinus 1 stiklinėje vandens. “Žemės grietinės” sudėtis: 1 šaukštelis mėlynojo arba baltojo molio ir 1 sutrinta aktyvintos anglies tabletė. Viską kruopščiai išmaišyti nedideliame vandens kiekyje, kad gautųsi grietinės tirštumo masė. Gerti 1 kartą per dieną 1 valandą prieš valgį (arba praėjus 2 valandoms po valgio) 3 kartus per savaitę. Taip kartoti visą dvi savaites trunkantį žarnyno valymo laikotarpį. Pakartoti žarnyno valymą ir “žemės grietinės” gėrimą reikia po mėnesio, o vėliau – kas pusmetį.
Klizmos:
5-7 valandą ryto – česnakinė klizma. Tai enterobiozės ir disbakteriozės profilaktika. Vieną česnako skiltelę sutrinti, užpilti 200 ml šilto vandens.
Žarnyno valymas – 2 litrai kambario temperatūros vandens + 1 šaukštas citrinų sulčių + 1 šaukštelis druskos (7 valandą ryte ir 7 valandą vakare).
Visos šios knygos dalis bus galima skaityti bloge pavadinimu Onkologinė mityba.
Rašytojas natūropatas
Anatolijus Malovičko
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau