
- 16.06.2021
- 0.0 Reitingas
- 670 Peržiūrų
- Aptarti
Tai kitokie, sveikesni ledai, kurie buvo pavadinti Joker pavadinimu. Nesu tikra, kodėl jie nusipelnė tokio pavadinimo, bet jie skanūs ir tikrai įdomaus poskonio. Juos išmėginti pasiūlė Beata vienoje savo laidoje, tik aš pačius ledus dar pabarsčiau susmulkintomis pistacijomis, kad atrodytų prabangiau. Trumpai tariant, rekomenduoju pamėginti ir Jums, jei norisi sveikesnių ledų, karštomis dienomis. Beje, jiems pagaminti prireiks vos 10 minučių, tik teks palaukti, kol jie sustings.
Ingredientai
- avokadai: 2
- natūralus graikiškas jogurtas: 200 gramų
- chia sėklos: 1 valgomojo šaukšto
- klevų arba agavų sirupas: ~1-2 valgomųjų šaukštų
- pistacijos: 1 saujelės.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia avokadus perpjaukite perpus ir išimkite kauliukus.
2. Tada išskobkite avokado minkštimą.
3. Tuomet avokadą sutrinkite maisto smulkintuvu.
4. Sumaišykite su graikišku jogurtu, chia sėklomis ir pagardinkite norimu saldikliu. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
5. Po to dėkite į ledų gaminimo aparatą arba į indą tinkantį šaldyti.
6. Po kelių valandų masę dar kartą gerai išplakite.
7. Pilstykite į formeles ledams šaldyti.
8. Gražinkite į šaldiklį. Jeigu nesinori labai ilgai žaisti su išėmimais ledų iš kameros, plakimais ir vėl šaldymais galima iškart dėti į ledų formeles, bet sušalusiuose leduose šiek tiek jausis ledo kristalai. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau ledų receptų rasite: Ledai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau