- 04.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 1316 Peržiūrų
- Aptarti
Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.
Ingredientai
700 gramų varškės
1 skardinė kondensuoto pieno
30 gramų želatinos
100 gramų šokolado
150 ml pieno
400 ml grietinėlės 30 proc.
Gaminimas
Užpilame želatiną šaltu vandeniu ir padedame į šalį, kad išbrinktų.
Į varškę įpilkite kondensuoto pieno ir išplakite plakikliu iki vientisos masės.
Išplakite grietinėlę kol susidarys putelę ir pamažu pilame į varškės masę.
Pašildykite pieną ir supilkite į šokoladą.
Ištirpinkite želatiną mikrobangų krosnelėje. Į ją įdedame porą šaukštų varškės ir išmaišome. Tada supilame į varškės masę ir viską gerai išmaišome mikseriu iki vientisos masės.
Varškės mišinį padalinkite į 2 dalis. Į vieną įpilkite ištirpinto šokolado ir išmaišykite.
Imame formą ir į dugną supilame 10 šaukštų šokolado masės. Tada į vidurį dedame 8 šaukštus baltos masės, tada įdedame 5 šauktus šokolado masės. Taip užpildome visą formą pakaitomis, kol masės pasibaigs.
Dedame paruoštą gaminį į šaldytuvą 2-3 valandoms. Po to išimame iš formos ir patiekiame ant stalo.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau