- 26.08.2021
- 0.0 Reitingas
- 883 Peržiūros
- Aptarti
INGREDIENTAI:
20 vnt. didelių makaronų kriauklių.
Įdarui:
430 g. rikotos sūrio;
200 g. mocarelos sūrio;
50 g. parmezano sūrio;
1 kiaušinis;
sauja šviežio baziliko;
1 a.š. džiovinto raudonėlio;
druska, pipirai;
žiupsnis česnakų miltelių.
„Marinara“ padažui:
600 g. pomidorų tyrės;
1 v.š. alyvuogių alejaus;
1 skiltelė česnako;
1 a.š. cukraus;
2 v.š. džiovinto baziliko ir raudonėlio;
druska, pipirai.
Pagardui:
30 g. maltų džiūvėsėlių;
1 v.š. sviesto.
GAMINIMAS:
1. Įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus apkepinkite smulkintus česnakus ir supilkite pomidorų tyrę. Ją pagardinkite cukrumi, druska, pipirais, žolelėmis ir troškinkite padažą 10 – 15 minučių.
2. Į virimo puodą pripilkite vandens, pasūdykite ir užvirkite. Užvirus vandeniui, sudėkite makaronus ir virkite 3 – 4 minutėmis trumpiau, nei nurodyta ant pakuotės.
3. Įdarui sumaišykite visus nurodytus ingredientus.
4. Paruoštą įdarą sudėkite į makaronus. Kepimo indo pagrindą užpilkite padažu ir sudėkite įdarytus makaronus. Juos apibarstykite sūriu bei sviesto ir džiūvėsėlių mišiniu. Indą uždenkite folija ir kepkite 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po laiko, nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau