Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2023 » Vasario » 23

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)

  • 23.02.2023
  • 0.0 Reitingas
  • 388 Peržiūrų
  • Aptarti

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)

INGREDIENTAI:

  • 500 g. maltos kiaulienos;
  • 1/2 svogūno;
  • 1 skiltelė česnako;
  • druska, pipirai;
  • žiupsnis maltos aštrios paprikos;
  • džiovintos žolelės;
  • 1 v.š. maltų džiūvėsėlių;
  • 1 kiaušinio trynys;
  • pakuotė sluoksniuotos tešlos;
  • sezamo sėklos.

GAMINIMAS:

1. Maltą mėsą sumaišykite su smulkintu svogūnu, česnaku, prieskoniais ir džiūvėsėliais.

2. Mėsą maisto plėvelės pagalba susukite į pailgą formą ir šiek tiek palaikykite šaldytuve.

3. Tešlos lakštą išskleiskite ir dėkite mėsos suktinuką. Viską kartu susukite, prieš tai vieną tešlos kraštą patepę kiaušinio trynio plakiniu, kad tešlos kraštai suliptų. Dėkite į šaldymo kamerą 10 minučių.

4. Suktinuką supjaustykite nedideliais griežinėliais, aptepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

5. Kepkite 30 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale.

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
27.02.2024 laikas 15:53 Receptai | Patiekalai Migdolinis pyragas su uogiene. Ar, žinai šį receptą?
Šiandien noriu parodyti Jums fantastišką migdolinį pyragą su trapia tešla ir aviečių uogiene. Vietoje aviečių uogienės tikriausiai galima naudoti ir kitą kiek rūgštesnę uogienę, bet tiesą pasakius, aš nesu eksperimentavusi ir mėgi...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 15:43 Receptai | Patiekalai Grūdėtos varškės blyneliai. Ar žinai šį receptą?
Tokius blynelius susigundžiau gaminti tik todėl, kad namie turėjau užsilikusios grūdėtosios varškės, kurios galiojimas betruko vos 2 paras. Išsirinkau ir išbandžiau šį receptą - likau labai skaniai nustebinta! Tikrai!...

Skaityti daugiau

25.02.2024 laikas 20:23 Receptai | Patiekalai Karamelinis obuolių pyragas. Ar žinai tokį receptą?

Šiam karameliniam pyragui reikėtų iš anksto išvirti kondensuotą pieną. Daugelyje receptų nurodoma naudoti Rududu, tačiau jis kepant pyragą nesikaramelizuoja taip gerai, kaip 2 valandas virtas paprastas kondensuotas pienas. Siek...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 22:01 Česnakai nuo parazitų - Ogulovo Čingischano receptas
Čingischano receptą sudaro kas? Jis neturėjo laiko gydyti karių. Juk vyko ordos. Jei paklaustumėte bet kurio veterinarijos gydytojo, nuo ko serga gyvūnai? Veterinaras jums atsakys, kad parazitais. Žmonės serga nuo parazitų. O paprasčiausias vaistas -...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 18:15 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. vasario 28 d.
Ši diena palanki planuoti ateities žingsnius ir organizuoti savo laiką. Skirkite laiko užduočių sąrašams sudaryti ir susidėliokite prioritetus. Tai padės jums būti produktyvesniems ir efektyvesniems. Sutelkite dėmesį į bendravimą su šeima ir draugais...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 10:38 "Nefilimų buveinė" Kinijos kalnuose - senoviniai "žvaigždžių vartai"?
Šį statinį oficialūs kinų istorikai atkakliai vadina "tvirtove", nors visiškai akivaizdu, kad iš tiesų tai nėra tvirtovė. Ji yra kalnuose netoli Hečino miesto Šansi provincijoje ir, kaip bebūtų keista, neturi jokio oficialaus pavadinimo....

Skaityti daugiau