- 31.01.2022
- 0.0 Reitingas
- 796 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 ml. pieno;
50 ml. aliejaus;
1 kiaušinis;
1 a.š. druskos;
1 v.š. cukraus;
1 v.š. sausų mielių;
550 g. kvietinų miltų.
Įdarui:
500 g. baltojo kopūsto;
1 svogūnas;
250 g. maltos mėsos;
druska, pipirai;
60 ml. vandens;
2 v.š. aliejaus.
GAMINIMAS:
1. Paruoškite tešlą. Į dubenį pilkite pieną, aliejų, įmuškite kiaušinį, suberkite druską, cukrų, mieles ir išmaišykite. Suberkite miltus ir maišykite iki vientisos tešlos. Ją uždenkite ir palikite stovėti pusantros valandos kambario temperatūroje.
2. Paruoškite įdarą. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir apkepinkite maltą mėsą. Kai mėsa apkeps, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną bei kopūstą. Suberkite prieskonius, įpilkite vandens ir viską troškinkite apie 20 minučių, kol kopūstai suminkštės.
3. Tašlą padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį iškočiokite ir ją dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kitą tešlos dalį iškočiokite ir supjaustykite pailgomis juostelėmis.
4. Ant tešlos skardoje dėkite įdarą ir ant viršaus supinkite tešlos pynutes. Pyrago kraštus užvyniokite. Uždenkite ir palikite pastovėti 15 minučių.
5. Pyragą kepkite 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau