
- 12.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 976 Peržiūrų
- Aptarti
Pagal šį receptą pagamintas trupininis varškės pyragas gaunasi su gaivia aviečių rūgštele. Tikras skanumėlis. Valgyčiau ir valgyčiau.
Gaminant naudojau kepimo formą 24 centimetrų.
Ingredientai
Trupinių masei:
- šaltas sviestas: 200 gramų;
- miltai: 400 gramų;
- cukrus: 200 gramų.
Varškės įdarui:
- varškė: 500 gramų
- cukrus: 200 gramų
- kiaušiniai: 4
- avietės: 200 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia miltus sumaišykite su cukrumi.
2. Šaltą sviestą sutarkuokite per burokinę tarką vis "padažydami" į miltus.
3. Gautą masę, patrinkite tarp pirštų, kad susidarytų trupiniai.
4. Varškę pertrinkite per sietelį.
5. Įmaišykite cukrų ir įmuškite kiaušinius. Masę gerai išmaišykite.
6. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
7. Supilkite trečdalį trupinių. Pabarstykite avietėmis ir supilkite varškės masę.
8. Ant viršaus dėkite avietes ir užbarstykite likusiais trupiniais.
9. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Lepinkitės!
Receptu pasidalino Kviečiu į virtuvę. Turite, savo receptą, norite pasidalinti su kitais, kelkite nuotraukas, prisijunkite ir rašykite bloge.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau