
- 18.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 117 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Vis dažniau su šeima stengiamės valgyti žuvį ir vis dažniau ją kepame. Vyras labai mėgsta ir kepa dažniausiai tik savo pagautą žuvį - tiesiog keptuvėje paprastai, o aš vis ieškau kitokių žuvies paruošimo būdų. Šį kartą vaivorykštinis upėtakis keptas orkaitėje su citrinomis. Nu "baisiai" skanu buvo. Rekomenduoju!
Ingredientai
- vaivorykštiniai upėtakiai: 1 (1,2 kilogramo)
- druska: pagal skonį
- citrininiai pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
- citrinos: 1
- citrininis čiobrelis: 1 ryšulėlio
- krapai: 1 ryšulėlio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vaivorykštinį upėtakį įtrinkite druska bei pipirais.
2. Tada citriną bei žalumynus nuplaukite.
3. Citriną supjaustykite griežinėliais, o žalumynus pasmulkinkite.
4. Upėtakį dėkite į kepimo indą. Į jo vidų dėkite citrinos griežinėlių bei žalumynus.
5. Dėkite kepti į iš anksto įkaitintą orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros ir kepkite maždaug 25-30 minučių. Lepinkitės!
6. Rekomendacija: Daugiau upėtakio receptų rasite: Upėtakio receptai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau