- 10.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 904 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai
- miltai: 2 stiklinių
- šiltas vanduo: 1,5-2 stiklinių (arba augalinis pienas)
- sausos mielės: 1 arbatinio šaukštelio
- rapsų aliejus: 1 šaukšto
- kakava: 1 šaukšto
- melasa: 1 šaukšto (nėra būtina)
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- cukrus: 0,5 stiklinės (jei dėsite melasos, cukraus kiekį mažinkite).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia šiltame vandenyje/augaliniame piene ištirpdiname melasą.
2. Tada supilame į dubenį visus sausus ingredientus, aliejų, užpilame vandeniu/augaliniu pienu.
3. Gerai išmaišome ir paliekame pastovėti šiltai, pridengę virtuviniu rankšluosčiu. Galite laikyti šiltoje, kiek pravertoje orkaitėje.
4. Kai jau tešla iškyla dvigubai, krečiame ją šaukštu į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
5. Kepame blynus iš abiejų pusių, kol pilnai iškepa.
6. Patiekiant, jeigu norisi, galima pagardinti klevų sirupu arba uogiene. Skanaus!
Receptu pasidalino Ką valgo veganai pasidalinkite ir jūs bloge.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau