- 01.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1022 Peržiūros
- Aptarti
viščiukas ~2,5 kg.
Prieskoniai:
1 a.š. džiovinto baziliko.
2 a.š. džiovintų svogūnų miltelių.
2 a.š. džiovinto česnako miltelių.
2 a.š. saldžiosios paprikos miltelių.
1/2 a.š čili miltelių.
druskos ir pipirų pagal skonį.
***
Šlakelis aliejaus kepimui ir vištienos marinavimui.
250 g pievagrybių, pasmulkintų griežinėliais.
1 svogūnas, supjaustytas žiedais.
1 saldi paprika, supjaustytas griežinėliais.
3 pomidorai, supjaustytas griežinėliais.
1 skardinė alaus.
Vištieną įtrinti prieskoniais su šlakeliu aliejaus ir palikti pora valandų pasimarinuoti.
Įkaitinti kelis šaukštus aliejaus puode ir apkepti vištą iš krutinėlės pusės ir nugarėlės. Perkelti į lėkštę.
Tame pačiame puode apkepti pasmulkintus svogūnus ir grybus, tuomet suberti pomidorus ir papriką. Kelias minutes pakepti.Jai reikia įpilti daugiau aliejaus.
Įkelti vištieną ir supilti alų. Troškinti apie valandą- pusantros, kol mėsa taps itin minkšta, lengvai atsiskirs nuo kaulo.
Baigiant troškinti, nukelti dangtį kad nugaruotų skystis ir sutirštėtų padažas.
Puikiai tiko su pomidoriukais iš šiltnamio...
Recepto Autorius Skanūs kąsneliai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau