- 29.11.2020
- 3.0 Reitingas
- 939 Peržiūrų
- Aptarti
"Žiauriai" paprastas bulvių mišrainės receptas su silke, bet jame idealiai dera ir rūgštelė, ir bulvės, ir pati silkė. Svarbiausia turėti kokybiškos riebios silkės, ji užtikrina nuostabų skonį.
Ingredientai
- išfiliuota silkė: kiek norisi
- su lupena virtos bulvės: 9
- švieži agurkai: 2
- marinuoti agurkai: 4 (tinka ir rauginti agurkai)
- svogūnai: 1 (mažo)
- salieras: 1 stiebo
- kaparėliai: 2 šaukštų
- grietinė
- majonezas
- grūdėtosios garstyčios
- petražolės: nemažo kuokšto
- citrinos: 0,5
- grūsti pipirai
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia silkės filė supjaustykite juostelėmis ir išdėliokite lėkštėse porcijomis - vienam asmeniui reiktų dėti vieną silkės pusę.
2. Bulves išvirkite su lupena ir atvėsinkite.
3. Po to bulves supjaustykite stambiais kubeliais.
4. Tada svogūną supjaustykite itin smulkiai ir nugesinkite pusės citrinos sultimis.
5. Tuomet visa kita sumaišykite tarpusavyje: bulves, šiaudeliais supjaustytus agurkus, salierą, kaparėlius ir petražoles.
6. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą bei garstyčias, berkite prieskonius, gautą mišrainę dėkite šalia jau išdėliotos silkės. Patiekite ir lepinkitės nuostabiu skoniu! :)
Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
Receptu pasidalino Gamina Vanagai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau