- 23.11.2019
- 1.0 Reitingas
- 2594 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
Vištienos filė - 2 vnt.;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Majonezas – 2 valgomieji šaukštai;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Česnakas - 2-3 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, vištienos prieskoniai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Vištienos blyneliai
Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustome, sumaišoma su majonezu, dedama į šaldytuvą ir palaikoma apie valandą. Galima ir nelaikyti, tačiau pamarinuota majoneze vištiena būna labai minkšta ir skani. Ant vištienos mušame kiaušinį, dedame miltus, išspaustą česnaką, beriame druską, prieskonius, viską išmaišome ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepame blynelius. Į keptuvę blynelių tešla dedama šaukštu, visai kaip kepant blynus.
Vištienos blyneliai patiekiami su virtais ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau