Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Lapkričio » 23

Vištienos Blyneliai Su Miltais

vištienos blyneliai, blyneliai, mėsos patieklai, virtuvė, receptas

Ingredientai:

Vištienos filė - 2 vnt.;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Majonezas – 2 valgomieji šaukštai;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Česnakas - 2-3 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, vištienos prieskoniai;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Vištienos blyneliai

Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustome, sumaišoma su majonezu, dedama į šaldytuvą ir palaikoma apie valandą. Galima ir nelaikyti, tačiau pamarinuota majoneze vištiena būna labai minkšta ir skani. Ant vištienos mušame kiaušinį, dedame miltus, išspaustą česnaką, beriame druską, prieskonius, viską išmaišome ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepame blynelius. Į keptuvę blynelių tešla dedama šaukštu, visai kaip kepant blynus.

Vištienos blyneliai patiekiami su virtais ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar