- 15.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 1564 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
- varškė: 250 gramų
- kiaušiniai: 2
- manų kruopos: 5-7 valgomųjų šaukštų
- obuoliai: 1 (nedidelio)
- cukrus: pagal skonį
- druska: žiupsnelio.
Recepto paruošimas:
- Iš pradžių varškę pertriname šakutės pagalba (reikia tuo atveju, jei varškė rupesnė, tai yra sufasuota ne mažuose pakeliuose). Tada sudedame manų kruopas, cukrų, druską ir išplaktus kiaušinius bei gerai išmaišome.
- Tuomet iš obuolio išimame sėklas bei sutarkuojame per burokinę tarką. Įmaišome į varškės masę.
- Po to įkaitiname aliejų bei šaukšto pagalba formuojame norimo dydžio blynelius. Kepame ant mažos ugnies, kol dailiai apskrus. Skanaujame!
Receptu pasidalino Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
17.01.2025 laikas 20:06 Receptai Skanių cepelinų su varške receptas: tradicija ant stalo
Skaityti daugiau
17.01.2025 laikas 19:41 Receptai Paprasti blynai su kefyru – skanus ir greitas receptas
Skaityti daugiau
16.01.2025 laikas 20:55 Receptai Skanūs kiaulienos šonkauliukai su česnaku ir daržovėmis
Skaityti daugiau
17.01.2025 laikas 08:24 Senųjų civilizacijų paslaptis: ar protingos rūšys galėjo egzistuoti anksčiau nei žmonės?
Skaityti daugiau