
- 01.11.2021
- 0.0 Reitingas
- 1483 Peržiūros
- Aptarti
Varškės tešla pasirodo tokia puri, kad tiesiog nepatikėsite. O citrusinis įdaras taps vienu mėgstamiausių, jie idealiai tinka tokiai tešlai ir gaunasi nuostabūs pyragėliai.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- varškės, 300 g;
- sausos mielės, 2 šaukšteliai;
- pienas, 100 ml;
- sviestas, 50 g;
- kiaušinis, 1 vnt.;
- cukraus, 3 – 4 šaukštai;
- miltų, apie 500 g.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia :
- apelsinai, 3 n = vnt;
- cukraus.
Virimo procesas
Pieną pakaitinkite iki šilto ir suberkite cukrų bei mieles, išmaišykite ir palikite 5 min.
Varškę pertraukiame panardintu trintuvu.
Į varškę supilkite pieną su mielėmis, supilkite ištirpintą sviestą, kiaušinį, pagal skonį įpilkite vanilino, išminkykite.
Miltus persijokite ir dalimis supilkite į masę, užminkykite minkštą tešlą.
Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1,5 valandos.
Nulupkite apelsinus ir baltąją dalį, nuimkite žievelę nuo griežinėlių ir supjaustykite gabalėliais.
Padalinkite tešlą į porcijas, kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą, į vidurį dėkite po dalį apelsinų įdaro ir pabarstykite cukrumi.
Sugnybiame kraštus ir formuojame pyragėlius, dedame į kepimo popieriumi išklotą formą.
Uždenkite pyragus ir palikite 10 minučių.
Pyragėlius sutepkite išplaktu tryniu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 – 30 min.
Tešla labai gerai kyla, pyragėliai minkšti ir purūs, o aromatas kaip tik naujametinis.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau