- 31.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 1437 Peržiūrų
- Aptarti
Vienu metu nutiko taip, kad prisiviriau per daug burokėlių. Įvairios mišrainės jau buvo kiek pabodusios, tad pradėjau galvoti, kad troškinti burokėliai gali būti nuostabi idėja.
Ir tikrai labai gardu! Burokėliams nuostabų skonį suteikia grietinė, balzaminis actas ir šiek tiek cukraus.
Jei ir Jūs vis dar nežinote, ką nuveikti su virtais burokėliais, labai rekomenduoju šį receptą.
Aš troškintus burokėlius patiekiau su virtais grikiais, skandinaviška silke garstyčių padaže ir avokadu. Skanūs pietūs buvo garantuoti!
Ingredientai
- virti burokėliai: 3 (dideli)
- smulkiai supjaustyti svogūnai: 0,5
- sviestas: 3 valgomųjų šaukštų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- balzaminis actas: 1 valgomojo šaukšto
- cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
- druska
- juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia išvirtus burokėlius supjaustome šiaudeliais.
2. Tada keptuvėje ant vidutinės temperatūros įkaitiname sviestą.
3. Suberiame svogūną ir jį apkepame, kol tampa lengvai auksinės spalvos.
4. Tuomet suberiame burokėlius, grietinę, cukrų, actą, druską ir pipirus. Viską išmaišome ir troškiname ant žemos temperatūros maždaug 5-6 minutes.
5. Patiekiame ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš burokėlių rasite: Burokėlių receptai.
Recepto Autorius Skanauk su Aušra
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau