- 21.01.2022
- 5.0 Reitingas
- 1972 Peržiūros
- Aptarti
INGREDIENTAI:
3 v.š. alyvuogių aliejaus;
1 svogūnas;
3 skiltelės česnako;
1 saliero stiebas;
2 morkos;
1 didelė bulvė;
350 g. pievagrybių;
200 g. avižinių kruopų;
2,5 l. vandens arba sultinio;
druska, pipirai, kiti prieskoniai;
sauja smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
1. Virimo puode įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintą svogūną, kol gražiai apskrus.
2. Sudėkite smulkintus česnakus, saliero stiebą, smulkiais kubeliais pjaustytą morką ir pakepinkite kelias minutes. Sudėkite pjaustytus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes, kol grybai suminkštės.
3. Į puodą suberkite kubeliais pjaustytą bulvę, kruopas, supilkite vandenį, suberkite prieskonius ir virkite, kol kruopos suminkštės.
4. Patiekite su smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau