Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal naujienos » Receptai | Patiekalai » 2022 » Vasario » 8

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Vieną rytą labai užsinorėjau pasigaminti varškėčių varškėčių. Tikrus varškėčius jau gaminau daugybę kartu ir labai norėjau išmėginti kažką naujo. Pasižvalgiau po interneto platybes ir užkliuvo receptas su maskasponės sūriu.

Šaldytuve kaip tik tuo metu praimtą maskarponės pakuotę. Tad nusprendžiau, kad laikas pamėginti šiuos greitai pagaminus keptuvėje keptus varškėčius.

Nors gaminant atrodė, kad tešla ganėtinai lipni, miltų aš daugiau nedėjau ir pasiklioviau pateiktu receptu. Nusprendžiau, kad privalo būti gerai. Ir tikrai nenusivyliau, varškėčiai gavosi labai gardūs. Jie buvo itin minkšti ir purūs. Skonis buvo švelnesnis nei įprastai gaminamų varškėčių. Tad šį kartą dalinuosi receptu ir Jumis, būtinai pamėginkite šį nuostabų patiekalą, kuris patiks ne tik Jums, bet ir visai Jūsų šeimai.

Ingredientai

  • varškė: 100 gramų
  • maskarponės sūris: 100 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: 4 valgomųjų šaukštų
  • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaušktelio
  • druska: žiupsnelio
  • ghi sviestas: kepimui (arba kokosų aliejus).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinį išplakite su druska.

2. Tada sudėkite varškę ir maskarponės sūrį. Viską gerai pertrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė.

3. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę.

4. Viską maišykite šakutės pagalba iki vientisos tešlos.

5. Suformuokite varškėčius. Kaip jau minėjau, tešla bus lipni, tad prieš kiekvieną varškėtį rankas sušlapiname vandeniu. Galite įdėti daugiau miltų, bet tada varškėčiai nesigaus tokie minkšti, o ir sušlapinus rankas, tešla formuojasi ganėtinai lengvai. Patartina varškėčius iškart dėti į karštą keptuvę su riebalais.

6. Kepkite maskarponės varškėčius ant sviesto arba kokosų aliejaus ant vidutinės kaitros iki kol gražiai apskrunda, tada apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.

7. Patarimas: Geriau kepkite mažesnius varškėčius, šitaip būsite tikri, kad jų vidus tikrai iškepė.

8. Patiekite su grietine, uogiene arba šviežiais vaisiais. Arba visais pagardais iškart. Kaip jau tik labiau mėgstate. Skanaus!Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
20.05.2022 laikas 08:06 Receptai | Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais (video)

Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir dėkite sviestą. Suberkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir apkepkite 5 minutes. Suberkite cukrų, žiupsnį druskos ir kepkite dar 15 minučių, kol svogūnai susikaramelizuos. Atidėkite į šalį.

...

Skaityti daugiau

18.05.2022 laikas 22:12 Receptai | Patiekalai Konservuotų žirnelių sriuba su mėsos kukuliais
Galima sakyti, kad niekada į mėsos faršą aš nededu šviežio česnako. Iš anksto neapdorotas termiškai, po to kepant arba troškinant patiekalą, jis suteikia (bent jau mano asmenine nuomone) nelabai kokį skonį.

Skaityti daugiau

18.05.2022 laikas 22:05 Receptai | Patiekalai Keptas maskarponės sūrio pyragas su sausainiais ir kondensuotu pienu
Šį keptą maskarponės sūrio pyragą su kondensuotu tikrai pagamins net virtuvėje tik pradedantys naujokai. Šaldytuve atvėsintam desertui dar daugiau gaivos suteiks šviežios uogos - visi smaližiai garantuotai paprašys dar vieno gabaliuko....

Skaityti daugiau

24.05.2022 laikas 20:48 Kodėl špinatai turėtų atsidurti mitybos racione?
Špinatai – lapinė daržovė, kurią lengva rasti beveik bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Špinatus galima vartoti įvairiais būdais: valgyti virtus arba žalius, dėti į salotas ar trintus kokteilius. Tai ne tik skani, bet ir sveikatai naudinga daržovė, turtinga vitaminais bei mineralinėmis medžiago...

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 18:24 ATSKLEISTA: Vuchano laboratorija atliko beždžionių raupų tyrimo rezultatus

Liūdnai pagarsėjusio Vuhano virusologijos instituto mokslininkų paskelbtame moksliniame žurnale buvo paskelbtas neseniai atliktas beždžionių raupų tyrimas, kuriame, kaip paaiškėjo, buvo naudojamasi funkcijos padidinimo tyrimais - prieštaringai vertinamu patogenų tyrimo metodu, galinčiu padidinti ...

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:53 Naujose JK gairėse teigiama, kad beždžionių raupų atvejų kontaktiniai asmenys turėtų 21 dieną izoliuotis

Remiantis naujausiomis JK vyriausybės gairėmis, artimi beždžionių raupų ligonių kontaktai turėtų būti izoliuoti 21 dieną.

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:41 Popiežius tyli, kai Kinijoje ir Honkonge Kinijos KKP areštuoja ir įkalina katalikų lyderius
Popiežius Pranciškus nieko nepasakė apie katalikų lyderių areštus ir įkalinimą Kinijoje ir Honkonge.

Skaityti daugiau

23.05.2022 laikas 17:28 Kinijos Vuchano laboratorijoje 2021 m. buvo eksperimentuojama su beždžionių raupais
Praėjusiais metais liūdnai pagarsėjusi Wuhano laboratorija Kinijoje eksperimentavo su beždžionių raupais, o šių metų pradžioje net paskelbė tyrimų ataskaitą tarptautiniame žurnale.

Skaityti daugiau