Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2022 » Vasario » 08

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Vieną rytą labai užsinorėjau pasigaminti varškėčių varškėčių. Tikrus varškėčius jau gaminau daugybę kartu ir labai norėjau išmėginti kažką naujo. Pasižvalgiau po interneto platybes ir užkliuvo receptas su maskasponės sūriu.

Šaldytuve kaip tik tuo metu praimtą maskarponės pakuotę. Tad nusprendžiau, kad laikas pamėginti šiuos greitai pagaminus keptuvėje keptus varškėčius.

Nors gaminant atrodė, kad tešla ganėtinai lipni, miltų aš daugiau nedėjau ir pasiklioviau pateiktu receptu. Nusprendžiau, kad privalo būti gerai. Ir tikrai nenusivyliau, varškėčiai gavosi labai gardūs. Jie buvo itin minkšti ir purūs. Skonis buvo švelnesnis nei įprastai gaminamų varškėčių. Tad šį kartą dalinuosi receptu ir Jumis, būtinai pamėginkite šį nuostabų patiekalą, kuris patiks ne tik Jums, bet ir visai Jūsų šeimai.

Ingredientai

  • varškė: 100 gramų
  • maskarponės sūris: 100 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: 4 valgomųjų šaukštų
  • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaušktelio
  • druska: žiupsnelio
  • ghi sviestas: kepimui (arba kokosų aliejus).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinį išplakite su druska.

2. Tada sudėkite varškę ir maskarponės sūrį. Viską gerai pertrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė.

3. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę.

4. Viską maišykite šakutės pagalba iki vientisos tešlos.

5. Suformuokite varškėčius. Kaip jau minėjau, tešla bus lipni, tad prieš kiekvieną varškėtį rankas sušlapiname vandeniu. Galite įdėti daugiau miltų, bet tada varškėčiai nesigaus tokie minkšti, o ir sušlapinus rankas, tešla formuojasi ganėtinai lengvai. Patartina varškėčius iškart dėti į karštą keptuvę su riebalais.

6. Kepkite maskarponės varškėčius ant sviesto arba kokosų aliejaus ant vidutinės kaitros iki kol gražiai apskrunda, tada apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.

7. Patarimas: Geriau kepkite mažesnius varškėčius, šitaip būsite tikri, kad jų vidus tikrai iškepė.

8. Patiekite su grietine, uogiene arba šviežiais vaisiais. Arba visais pagardais iškart. Kaip jau tik labiau mėgstate. Skanaus!Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-24 laikas 08:54 Receptai Kepta antis kepimo rankovėje su obuoliais ir medumi: sultinga šventinė klasika

Kepta antis kepimo rankovėje su obuoliais ir medumi – tikra lietuviškos virtuvės klasika, neatsiejama nuo Kalėdų ir Velykų stalo. Šis patiekalas stebina sultinga mėsa, traškia auksine odele ir subtiliu saldžiarūgščiu obuo...

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 08:44 Receptai Grūdėtos varškės apkepas su obuoliais: lengvas ir baltyminis receptas (tik 180 kcal/100 g)
Grūdėtos varškės apkepas su obuoliais – tikras lietuviškas komforto maistas, kuris vienu metu ir sotina, ir lepina. 100 g gatavo apkepo turi vos 180 kcal, net 15 g aukštos biologinės vertės baltymų, kalcio ir ląstelienos. Kepant p...

Skaityti daugiau

2025-11-19 laikas 14:31 Receptai Tarybinių laikų šniceliai su kreminiu padažu: autentiškas receptas, kalorijos, maistinė vertė ir sveikatos nauda 2025 metais
Tarybinių laikų valgyklų šniceliai – vienas iš tų patiekalų, kuris daugeliui lietuvių sukelia tikrą nostalgiją. Sodrus skonis, minkšta tekstūra, traški plutelė ir tas nepakartojamas kreminis padažas su krapais... Tai ne tik maista...

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 11:20 Teismas pranešė, kad Afganistano prieglobsčio prašytojas Štutgarte vidury baltos dienos šešis kartus dūrė peiliu į jauną moterį
Prokurorai teigia, kad 27-erių metų auka buvo atsitiktinai pasirinktas brutalaus peilio užpuolimo auka, po kurio ji patyrė šešis dūrius ir ilgalaikę traumą.

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 10:32 12 galingų kalėdinių magijos ritualų: meilė, pinigai, apsauga ir naujas gyvenimas
Kalėdos – galingiausias metų laikas magiškiems darbams. 12 paprastų, bet labai stiprių kalėdinių raganiškų ritualų padės paleisti senas nuoskaudas ir buvusias meiles, pritraukti naują meilę bei aistrą, padauginti pinigus ir apsaugoti namus visiems at...

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 10:24 Nauja šukuosena keičia gyvenimą: kodėl moterys kerpasi prieš didelius pokyčius

Kodėl moterys prieš didelius gyvenimo pokyčius dažniausiai eina kirptis plaukų? Coco Chanel citata „Moteris, kuri kerpasi plaukus, ruošiasi keisti savo gyvenimą“ pasitvirtina šimtuose įžymybių istorijų – Twiggy, Jennifer Aniston, Rihanna ir daugel...

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 10:16 Kaip išsirinkti piniginę, kuri traukia pinigus pagal Feng Shui 2025 m.

Kaip išsirinkti piniginę, kuri tikrai traukia pinigus? Pagal Feng Shui 2025 m. geriausios piniginės yra erdvios, pagamintos iš natūralios odos, rudos, juodos arba auksinės spalvos. Sužinokite, kodėl negalima laikyti pinigų mėlynoje ar žalioje pin...

Skaityti daugiau

2025-11-24 laikas 10:02 Mokslininkai įrodė: visos gyvos būtybės skleidžia nematomą šviesą – atrasta tikroji „aura“
Kanados mokslininkai 2024–2025 m. pirmą kartą istorijoje tiesiogiai išmatavo itin silpną fotonų emisiją (biofotonus), sklindančią iš gyvų pelių ir augalų. Paaiškėjo, kad gyvūnai švyti tik gyvi būdami, o augalai – stipriau patirdami stresą. Šis reiški...

Skaityti daugiau