- 24.02.2022
- 1.0 Reitingas
- 5086 Peržiūrų
- Aptarti
Paprastas ir labai skanus užkandis sūrio mėgėjams, be aliejaus ir tuo pačiu nereikalaujantis daug darbo.
Šie rutuliukai gaunasi tarsi minkštos sūrio bandelės, kurios traškios iš išorės, patiks bene kiekvienam. Jos taps fantastišku užkandžiui iškylai ar susitikimams su draugais. O gal tiesiog šeimos pasisėdėjimui vakare prie televizoriaus.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 30 rutuliukų.
Ingredientai
- kiaušiniai: 1
- kietasis sūris: 120 gramų
- pienas: 2 valgomųjų šaukštų
- sviestas: 50 gramų
- miltai: 110 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia persijojame miltus.
2. Tada sutarkuojame sūrį vidutine tarka.
3. Tuomet į miltus dedame kiaušinį, pieną, kambario temperatūros sviestą ir sūrį.
4. Masę labai gerai išmaišome.
5. Suformuojame nedidelius rutuliukus (skersmuo maždaug 2,5-3 centimetrai). Dedame ant kepimo skardos, išklotos su kepimo popieriumi.
6. Kepame maždaug 15-20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Gausis gražios auksinės spalvos rutuliukai. Kepame maždaug 15-20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Traškus sūrio užkandis jau paruoštas. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau sūrio spurgų receptų rasite: Sūrio spurgų receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau