- 11.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 1324 Peržiūros
- Aptarti
Tikriausiai daugelis yra ragavę ir pamėgę čirvinius blynus. Tačiau aš šį kartą noriu su Jumis pasidalinti nuostabaus skonio biskvitiniais čirviniais blynais, kurių dar tikiuosi negaminote. Jeigu esate tokie pat užkietėję blynų mėgėjai kaip aš, tai privalote pamėginti ir šį mano variantą. Man jie asmeniškai itin patinka ir ganėtinai dažnai pasigaminu jų savo pusryčiams.
Ingredientai
- kiaušiniai: 4 dideli (L dydžio)
- sviestas: 100 gramų
- krakmolas: 1 valgomojo šaukšto su kaupu
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: ~1 stiklinės (kiekis priklausys nuo kiaušinių dydžio, tešla turėtų gautis maždaug grietinės tirštumo)
- cukrus: ~2 valgomųjų šaukštų (arba pagal skonį)
- druska: žiupsnelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinius su cukrumi ir druska išplakame iki baltų putų.
2. Tada įpilti tirpintą, bet atvėsusį sviestą ir išmaišome.
3. Tuomet įsijojame miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais.
4. Viską gerai išmaišome.
5. Galiausiai kepame gerai įkaitintoje keptuvėje. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau čirvinių blynų receptų rasite: Čirviniai blynai.
Recepto Autorius Loretos išbandyti receptai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau